Potvrzeno! Za rok bude Tom Cruise natáčet první hraný film ve vesmíru

Potvrzeno! Za rok bude Tom Cruise natáčet první hraný film ve vesmíru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Spekulace a plány, o kterých se hovořilo během uplynulých měsíců, jsou nyní potvrzeny. Tom Cruise a režisér připravovaného snímku se už za rok budou pohybovat ve vesmírném prostoru, aby tam natočili první hraný film z tohoto jedinečného prostředí.

Oficiální zpráva! Tom Cruise poletí do vesmíru

Potvrzeno. Celkem tři lidé se v říjnu 2021 vydají do vesmíru, aby tam natáčeli první hraný film z tohoto unikátního prostoru. A kdo budou tito tři lidé?

Prvním z nich bude režisér Doug Liman. Tento filmař původem z New Yorku má na svém kontě úspěšné snímky jako je Na hraně zítřka z roku 2014, Jumper z roku 2008, nebo trhák Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, u jehož natáčení přeskočila jiskra mezi Bradem Pittem a Angelinou Jolie, kvůli které se herec rozvedl se svou manželkou Jennifer Aniston.

Je tedy jasné, že jedním ze členů posádky mířící do vesmíru bude režisér dosud nepojmenovaného snímku.

Druhou osobou bude Tom Cruise, hlavní hvězda nově připravovaného projektu. Zatím je jasné pouze to, že si držitel tří Zlatých glóbů zahraje v dobrodružném filmovém počinu, který prozatím bývá představován jako „nepojmenovaný projekt Toma Cruise a SpaceX. Premiéra je prozatím určena na rok 2022.

Jméno třetího člena vesmírné posádky zatím nebylo odtajněno. Kromě posádky se v raketoplánu bude nacházet také pilot.

A jak že se do prostoru nad naší planetou dostanou?

Bude se jednat o možnost využít lety na palubě lodi SpaceX Crew Dragon, což je nový vesmírný projekt Elona Muska. Právě paluba této lodi bude již brzy fungovat jako jedna z prvních turistických linek mířících do vesmíru.

Tom Cruise je ve svých 58 letech ve výborné fyzické kondici. Nejen, že pravidelně absolvuje seskoky padákem, ale dodržuje přísný dietní režim a pracuje na své vynikající fyzické formě. Příští rok si jej budeme moci vychutnat hned ve dvou bijácích: Top Gun: Maverick a Mission: Impossible 7.