Diskuze

Nový vztahový seriál plný jiskření a humoru: O mě se neboj

Hlavní hrdinka Eva má dvě děti a dalo by se s nadsázkou dodat, že manžel je třetí. Naprosto nesamostatný muž, kterého se technickou chybou nebyla zatím schopná zbavit rozvodem, jí život příliš neusnadňuje. Spíš naopak. Jediný náznak dospělosti je u něj žárlivost. A to je hotové peklo.
Zpět na celý článek

Hlavní hrdinka Eva má dvě děti a dalo by se s nadsázkou dodat, že manžel je třetí. Naprosto nesamostatný muž, kterého se technickou chybou nebyla zatím schopná zbavit rozvodem, jí život příliš neusnadňuje. Spíš naopak. Jediný náznak dospělosti je u něj žárlivost. A to je hotové peklo.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kriminálka Anděl suverénně válcuje konkurenci. Nabízí uvěřitelné kriminální případy
29.09.2024

Kriminálka Anděl suverénně válcuje konkurenci. Nabízí uvěřitelné kriminální případy

I toto pondělí seriál Kriminálka Anděl dokázal k obrazovkám jako jediný večerní pořad přilákat přes milion diváků a daleko za sebou nechal...

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu
29.08.2024

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu

Televizní soutěž Kde domov můj? možná nevypadá nijak napínavě nebo zvlášť atraktivně, ale dokáže soutěžící pěkně potrápit záludností a složitostí...

Čtyři hodiny utečou s Netflixem jako voda při sledování minisérie Jsou světla, která nevidíme
11.11.2024

Čtyři hodiny utečou s Netflixem jako voda při sledování minisérie Jsou světla, která nevidíme

Na motivy románu oceněného Pulitzerovou cenou Anthonyho Doerra All The Light We Cannot See vznikla poutavá série, která sleduje příběh Marie-Laure,...

Ulice: Matouš Ruml se jako David vrátil po 5 letech. Spojován je ale nadále hlavně s Lexou z Comebacku
25.09.2024

Ulice: Matouš Ruml se jako David vrátil po 5 letech. Spojován je ale nadále hlavně s Lexou z Comebacku

Když se řekne Matouš Ruml, někteří diváci TV Nova si vybaví postavu seriózního a sympatického profesora Davida Kučery z Ulice. Jiným okamžitě...

Výměna manželek: Začínáme zostra. Lednice na zámek, aby děti neujídaly, a slovo nepořádek nevystihuje rodinné hnízdo Kateřiny
26.08.2024

Výměna manželek: Začínáme zostra. Lednice na zámek, aby děti neujídaly, a slovo nepořádek nevystihuje rodinné hnízdo Kateřiny

Renata je žena do nepohody, ale i na ni už toho bylo v náhradní rodině moc. Stejně jako ona, asi ani diváci nepochopí, že někdo zdědí domek, není...

Joy: Dojímavý příběh, který změnil život milionům žen
01.12.2024

Joy: Dojímavý příběh, který změnil život milionům žen

Britský film Joy, který je čerstvě na Netflixu, je inspirován skutečným příběhem narození prvního „dítěte ze zkumavky“. Byla to holčička Louise Joy...

Vlastně se nic nestalo: Denisa Barešová a Elizaveta Maximová studem před kamerou netrpí
29.09.2024

Vlastně se nic nestalo: Denisa Barešová a Elizaveta Maximová studem před kamerou netrpí

Hranici internetové nevěry i odsuzování druhých zkoumá Denisa Barešová a Elizaveta Maximová v novém provokujícím seriálu České televize Vlastně se...

Absolutní moc je strhující a nadčasový thriller, který i po letech drží diváky u obrazovek
14.10.2024

Absolutní moc je strhující a nadčasový thriller, který i po letech drží diváky u obrazovek

Tento film, vydaný v roce 1997, se může pochlubit působivým obsazením v čele s legendárním Clintem Eastwoodem, který film také režíroval. Díky...

Konec starých časů: Když si Josef Abrhám odskočil ke komediálnímu žánru, vždy byl neodolatelný
19.10.2024

Konec starých časů: Když si Josef Abrhám odskočil ke komediálnímu žánru, vždy byl neodolatelný

To nakonec předvedl třeba v komediích Kulový blesk, Svatební cesta do Jiljí nebo Vrchní, prchni!. A v případě Vančurovského příběhu v režii Jiřího...

Návštěvníci: V historii francouzského filmu to bylo teprve počtvrté, co film překročil hranici deseti milionů diváků
24.08.2024

Návštěvníci: V historii francouzského filmu to bylo teprve počtvrté, co film překročil hranici deseti milionů diváků

Unikátní komedie o střetu kultur přivedla na velké plátno vynalézavého rytíře v podání Jeana Reno a jeho páchnoucího vazala v podání Christiana...

Diskutujte

Nejnovější diskutované