Vladislav Rousek a Kateřina Janečková z Ulice slaví dnes své narozeniny

Vladislav Rousek a Kateřina Janečková z Ulice slaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani jeden už v Ulici neúčinkuje, přesto je kromě účinkování v tomto seriálu spojuje ještě něco – stejný den narozenin. Zatímco Kateřina Janečková oslaví 7. května své 39. narozeniny, Vladislav Rousek sfoukne ten samý den na svém dortu teprve 24 svíček. Oběma gratulujeme!

Vladislav Rousek jako Boris Neumann

Jednou z dětských hvězd Ulice se v roce 2008 stal také Vladislav Rousek, který ztvárnil malého syna Libušky Nekonečné Borise. Nějakou dobu vyrůstal jen s mámou, protože jeho táta o něj a jeho mámu nejevil zájem. V Ulici se objevil nejprve po boku své mámy. Později za nimi dorazila celá jejich rozvětvená rodina. Kdo si na malého kluka Borise Neumanna ještě vzpomene, toho bude zajímat, že 7. května tento malý kluk oslaví už své 24. narozeniny!

V Ulici to Boris neměl lehké. Vyrůstal bez otce a řešil alkoholovou závislost své matky. Miloval kopání do fotbalového míče, čímž přiváděl k šílenství nejen členy své rodiny, nýbrž prakticky každého, koho potkal. Kudy chodil, tam hrozilo rozbití okna nebo převrhnutí nějaké věci. Každopádně to byl hodný kluk, který kvůli některým věcem musel rychleji dospět. Libuška byla na jeho výchovu téměř sama, když nepočítáme její rozvětvenou rodinu.

Táta Eliáš se v jejich dějové lince objevil, jenže Libušku si natolik nárokoval, až ji přivedl k závislosti na alkoholu. Libuška tedy byla první ženou v Ulici, která v seriálu reflektovala problémy s alkoholem. Pomyslnou štafetu po ní celkem nedávno přebrala Blanka Voláková. Dějová linka Borise skončila spolu s dějem celé jeho rodiny. Ta se z Ulice vypařila stejně znenadání, jako do ní vtrhla.

Kateřina Janečková jako Hynkova přítelkyně Dáša

V roce 2014 se v Ulici objevuje Hynkova nová přítelkyně Dáša, kterou ztvárnila Kateřina Janečková. Ani ona už v seriálu nehraje. Tato herečka, kterou můžete znát z filmu Národní třída, oslaví 7. května své 39. narozeniny. Přestože její role nepatřila k těm největším, diváci si na ni mohou dobře pamatovat.

Jednak proto, že předtím hrála v seriálu Ošklivka Katka a v Ulici ji čekala velká proměna vzhledu, ale také proto, že její role souvisela s Gábinou, která se vzepřela svému osudu a rozhodla se jít za svým snem, ačkoliv to znamenalo s dítětem opustit jistotu, kterou v Hynkovi měla. Setkání Gábiny a Dáši nepatřilo k těm nejpříjemnějším chvilkám, ale obě ho zvládly na jedničku. Gábině také nic jiného nezbývalo. Protože s rozvodem začala, musela se smířit s tím, že jejího syna bude hlídat i někdo cizí.

Dáša se vedle Hynka objevila jen párkrát. Podle aktuálního dění Ulice to však vypadá, že si ti dva sedli natolik, že se vzali a mají spolu další děti.

Zdroje článku: