Ulice: Aniž by to Vanda tušila, nad Blankou tentokrát zvítězila na plné čáře

Ulice: Aniž by to Vanda tušila, nad Blankou tentokrát zvítězila na plné čáře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4383. dílu se stane něco nevídaného. Luděk se díky Vandě stává lepším člověkem a stmeluje rodinu. Novinář, který pronásleduje Gábinu, Jirku i Šimona, si nechce dát pokoj. Chce mluvit s Mastným. Využije toho Radek proti Jirkovi?

Adamovi se vůbec nelíbí, co jeho máma dělá. Zasahuje mu do vztahu a za jeho zády apeluje na Jarku, že mít děti s Adamem není dobrý nápad. Blanka to sice myslí, jak nejlépe může, ale veškerá její snaha se míjí účinkem. Naopak se jí podařilo jen jediné – rozhádat se s Adamem.

Ten na ni nastoupí a ukáže jí, jak dospělý umí být. Brání svůj vztah a brání i Jarku. Není hloupý, a tak moc dobře ví, jak se dělají děti. Navíc žádné s Jarkou neplánují. Co se školy týče, Jarka ho v tomhle směru nijak neomezuje. Tím však Adam nekončí. Blanka vychvalovala Jarku až do nebe, pokud se jedná o pracovní nasazení a spolehlivost, ale Jarka není jen skvělá sestra, je to i skvělá žena, a proto se do ní Adam zamiloval. A lepší partnerku by si v životě nemohl přát. 

Blanka přijme Adamův vztah s Jarkou
Zdroj: TV Nova | Blanka přijme Adamův vztah s Jarkou.

Blanka byla z rozhovoru s Adamem velmi rozhozená, a když se jí to rozleželo v hlavě, rozhodla se s Jarkou ještě jednou promluvit, a hlavně se jí omluvit. Jarka využívá příležitosti, aby jí oznámila, že bude nejlepší, když se jejich profesní cesty rozejdou a domluví se na výpovědi dohodou. To je pro Blanku další rána, kterou chce odrazit.

Přemlouvá Jarku, ať to nedělá, vždyť jsou sehraný tým. Slibuje jí, že se do jejich vztahu s Adamem nebude víc plést a zdrží se jakýchkoliv poznámek. Blance se nakonec podaří Jarku přesvědčit, a tak v ordinaci zůstává. A pravdou je, že i Jarce se uleví. Těžko by našla lepší nadřízenou a pracovní místo. 

Dotěrný novinář Dalibor Tomášek si jde tvrdě za svým. Navštěvuje Milenu Pumrovou, aby se přes ni dostal k Radku Mastnému a Gábině. Milena Pumrová se ho snaží za každou cenu vyhodit, ale Tomášek se samozřejmě nedá jen tak odbýt. A má takové štěstí, že mu jde Mastný právě do rány. Milena Radkovi zakazuje cokoliv říct, ale Mastný si samozřejmě jde svou cestou.

Pozve ho ke stolu, aby se od něj dozvěděl, o co mu vlastně jde, a získal tak jistou výhodu. Když však dojde řeč na Šimona, odmítne se s ním dál bavit. Mastný okamžitě varuje Gábinu, a když spolu potom všichni tři sedí a rozebírají momentální situaci, Gábina se rodičům přizná, že Šimona někdo fotil před školou. Milenu proto napadá, že by s tím novinářem možná mohli začít spolupracovat, a naklonit si ho tak na jejich stranu. 

Vanda přesvědčí Luďka, ať se s Adamem usmíří
Zdroj: TV Nova | Vanda přesvědčí Luďka, ať se s Adamem usmíří

Vanda je sice ve spoustě věcí dětinská a ukňouraná, ale na Luďka má dobrý vliv. Bude to právě ona, která z nemocnice zařídí, aby se Adam s Luďkem sešli a promluvili si. Luděk pro jednou odloží své ego stranou, jde mu přece hlavně o syna a jeho studium. Oba tak nacházejí společnou řeč, a i když se Adam odmítne vrátit domů, Luděk mu chce alespoň přispět na bydlení. Později jde Luděk za Blankou, aby jí řekl, co se mu povedlo, a tak se o Adama nemusí alespoň v tomhle ohledu strachovat. Blanka si najednou připadá jako ta nejhorší z celé rodiny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text