Příští týden v Ulici: Pomoc pro Magdu, Vendulino děsivé výročí svatby a Vandin ambiciózní plán

Příští týden v Ulici: Pomoc pro Magdu, Vendulino děsivé výročí svatby a Vandin ambiciózní plán
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S Ulicí si příští týden užijeme chvíle plné starostí i humoru. O napětí se postará vyhrocená situace ve škole či Vendulina hrůza z blížícího se výročí sňatku. Pavel skrývá tajemství, stejně jako manželé Klímovi, o které se jejich děti začnou opravdu bát. Vanda si dá za cíl získat zpět starou práci.

Irena podá Magdě záchranný kruh, ale má to háček

Sonina stížnost na školském úřadě, kyberšikana a pocit, že se celý svět spikl – na Magdu už toho začíná být skutečně moc. Jestli si ale opravdu myslela, že zůstala na všechno sama, zmýlila se. Konečně se zdá, že svým problémům nebude muset čelit na vlastní pěst. Do vyhrocené situace na gymnáziu zasáhnou studenti, včetně bratrů Dvořákových, i bývalá paní ředitelka, toho času na mateřské. Irenu Landovou napadne poněkud nečekané, ale dle jejího názoru elegantní řešení, jak dát věci rychle do pořádku. Nejenže pomůže Magdě, ale zároveň prospěje všem zúčastněným. Magda si tím příliš jistá není. V čem podle ní tkví zásadní háček a podaří se jí vůbec odhalit strůjce kampaně namířené proti ní?

Vendula má tajemství, není však jediná

Výročí svatby bývá obvykle důvodem k radosti a pořádné oslavě, pro Vendulu to ovšem letos bude hotová noční můra. Pořád totiž nemůže najít snubní prsten a bojí se jeho ztrátu přiznat manželovi. Dovede si živě představit, jak by nabručený Pavlík reagoval, kdyby na to přišel. Současně není příliš zdatná ve lhaní, takže je to stejně jenom otázka času. Jak se ale ukáže, Pavel skrývá vlastní šokující tajemství, která teď ohromená Vendula odhalí. Potvrdí se jí, že věci nikdy nejsou takové, jaké se na první pohled zdají.

Vendula zažije obrovský šok.
Vendula zažije obrovský šok. | Zdroj: TV Nova

Atmosféra u Klímových by se dala krájet

Zprávu o nečekaném těhotenství si Vítek s Ivou nechávají pro sebe, ale doma si svým zatvrzelým mlčením a podezřelým chováním už delší dobu zadělávají na komplikace. Bára a Michal nejsou ani slepí, ani hloupí, a pochopitelně spekulují o tom, co se s rodiči děje. Pohádali se? Neklape jim to v manželství, anebo se snad něco špatného stalo v tátově stavební firmě? Máma je poslední dobou nesvá a jistě to nesouvisí pouze s přechodem. Proč ale Vítek na Bářinu přímou otázku odpoví neochotně a vyhýbavě? Akorát tím podpoří její podezření. Zásluhou Iviny kolegyně z práce se pak dívka začne o mámu strachovat ještě víc. Proč se Iva sesype a jakou roli v tom neúmyslně sehraje právě Bára?

Vanda chce zpátky k Luďkovi na komoru

O Vánocích Vanda konečně dosáhla svého a usmířila se s milovaným Luďkem. Vypadá to, že se jí blýská na lepší časy, ale jak už to tak bývá, kdykoli se něco začne slibně vyvíjet, něco jiného se zákonitě musí pokazit. V případě Vandy je to neatraktivní a nudná práce obyčejné asistentky, od níž se neočekává žádná iniciativa ani vlastní myšlení. Opět si tak začne připadat méněcenná vedle úspěšného Luďka nebo jeho bývalé manželky Blanky. Ráda by získala zpátky místo na komoře, jenže to by nejdřív musela přesvědčit Ludího, že ji tam skutečně potřebuje. Podaří se jí to za pomoci ženských zbraní?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova