Dnes v Ulici: Šímovo zklamání v lásce a pořádný průšvih u Hynka

Dnes v Ulici: Šímovo zklamání v lásce a pořádný průšvih u Hynka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon se Valerii vyzná ze svých citů, a tak teď napjatě vyčkává, jak se k tomu dívka vyjádří. Její odpověď ho ale rozčílí. Kvůli neplánovanému setkání s ní si navíc pěkně zavaří u táty, před kterým s Jirkovou pomocí předstíral, že spořádaně sedí doma.

Šimon vyzná Valerii lásku, ale ona ho odmítne

Šimon se odhodlá říct Valerii, že ji má rád a chtěl by s ní chodit, ale ona mu nedokáže dát okamžitou odpověď. Musí si to rozmyslet, a tak je mladík celý den jako na trní. Svěří se Jirkovi, který vyjádří obavy z reakce dívčiných rodičů, ale Šimon by se Valerie nevzdal ani kvůli nim. Také si postěžuje na tátu, protože ho neustále nutí k učení a všechno moc přehání. Jirka chlapci připomene, že stejný problém měl i s mámou. Nemůže přece očekávat, že po něm rodiče nebudou chtít určitou snahu.

Valerie pošle Šimonovi zprávu, že se chce sejít, ale Hynek synovi nedovolí za ní jít. Nedůvěřuje mu a nejspíš si myslí, že kluk bude zase někde provozovat ten svůj free running. Šímu ale napadne, jak by mohl jeho zákaz obejít. Navrhne Jirkovi, ať si s ním prohodí mobil.

Protože Jirka si ještě pamatuje, jaké je to být klukem, nakonec mu vyhoví a pomůže. Bohužel na to nepříjemně doplatí, když se Hynek objeví ve dveřích dřív, než se Šimon stačí vrátit domů.

Valerie ujistí Šímu, že ho má ráda, ale chodit s ním prý nebude. Mladík se urazí a naštvaně odejde. Navíc se před dívkou ztrapní při pokusu předvést náročný přeskok přes bránu. Zraní se a domů přijde celý potlučený, rovnou do rány rozčilenému Hynkovi, který si nepřeje, aby Herman podrýval jeho autoritu a aby se s jeho synem nadále stýkal. Jejich hádce přihlíží Milena, jež se náhodou zastaví s jídlem pro Jirku, ale ani její snaha upokojit zjitřené emoce ničemu nepomůže.

Jirka chce Šímovi pomoct, ale doplatí na to.
Jirka chce Šímovi pomoct, ale doplatí na to. | Zdroj: TV Nova

Eva se vzdává milovaného kožichu, Miloš dál trucuje

Eva přijde do bistra v kožichu, i když počasí takové módě příliš neodpovídá. Nešťastná paní Knoblochová si však svého milovaného norka touží ještě pořádně užít, než ho kvůli finančním problémům prodá na internetové aukci. Ne že by se jí zájemci zrovna hrnuli. Anička jí nabídne, že ji založí, ale Eva si nechce dělat další dluhy. I když to nepřizná, je smutná také proto, že se vůbec nevídá s Milošem. Ten vždycky jen přivede domů Miloška, zazvoní u dveří a zase odejde.

Z takového uspořádání je skleslý i samotný Miloš, ale ješitnost mu nedovoluje na tom něco měnit. František má dnes zvučit na koncertě a nabídne mu, že ho vezme za kulturou, aby se trochu odreagoval. Svými slovy i výrazem tváře Milošovi nejednou připomene kamaráda Bedřicha.

Zdroj článku:
  • Autorský text