Diskuze

In The Earth: Nenechte si ujít korona-horor

Zdá se, že Ben Wheatley právě nemá ani čas ani náladu na přestávku. Jeho drama „Rebeka“ se nedávno zveřejnilo na Netflixu a už teď připravuje pokračování různých filmů – a mezitím natočil hororový thriller, který dokonale zapadá do koronavirového období.
Zpět na celý článek

Zdá se, že Ben Wheatley právě nemá ani čas ani náladu na přestávku. Jeho drama „Rebeka“ se nedávno zveřejnilo na Netflixu a už teď připravuje pokračování různých filmů – a mezitím natočil hororový thriller, který dokonale zapadá do koronavirového období.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kvíz: Slavné herci a herečky českého filmu. Jak dobře je znáte? Kdo má sloní paměť, dá všechno
04.12.2024

Kvíz: Slavné herci a herečky českého filmu. Jak dobře je znáte? Kdo má sloní paměť, dá všechno

Jména hereckých ikon přitahovala diváky kdysi a přitahují je i dnes. Časem se ale na kdysi známé hvězdy někdy zapomíná. Vzpomenete si na ně Vy? Své...

Jak dnes žije Roman Čada z filmu Můj brácha má prima bráchu: „Prcek“ se aktivně zajímá o politické dění v naší zemi
22.03.2025

Jak dnes žije Roman Čada z filmu Můj brácha má prima bráchu: „Prcek“ se aktivně zajímá o politické dění v naší zemi

Hrál po boku těch nejslavnějších českých hvězd, na natáčení ho vozili třeba i s Vladimírem Menšíkem, ale popularita se mu moc nezamlouvala. Na...

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu
26.01.2025

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu

Film Marečku, podejte mi pero! zná snad každý. Mě osobně vždy potěší, když se na tento film mohu znovu podívat. Málokdo si ale všimnul chyb, které...

Pamatujete se na pohlednou Lidku z polského seriálu Čtyři z tanku a pes? Malgorzata Niemirska nevzpomíná na seriál ráda
24.01.2025

Pamatujete se na pohlednou Lidku z polského seriálu Čtyři z tanku a pes? Malgorzata Niemirska nevzpomíná na seriál ráda

Něžná brunetka se k roli dostala úplně náhodou. Bohužel jí s popularitou přinesla i celou řadu nepříjemných věcí a zaškatulkovala ji jako herečku....

Unikátní videokvíz pro znalce: Dokažte nám, že poznáte oblíbené české filmy jen podle ukázek
16.03.2025

Unikátní videokvíz pro znalce: Dokažte nám, že poznáte oblíbené české filmy jen podle ukázek

Připravili jsme si pro vás další zábavný videokvíz, v němž tentokrát prověříme vaše znalosti české filmové tvorby, ale také postřeh a schopnost...

Rozina z Ulice se v minulých vztazích spálila. S nynějším raperem je opatrná, ale o svatbě sní
14.02.2025

Rozina z Ulice se v minulých vztazích spálila. S nynějším raperem je opatrná, ale o svatbě sní

Anna Kadeřávková prozradila, jak se vyvíjí její čerstvý vztah s raperem Adamem Rohonym, jenž jí nedávno veřejně vyznal city. Z dřívějších vztahů si...

Výměna manželek: Věra si od farmaření odpočinula v Birminghamu, britská domácnost ji nadchla
19.02.2025

Výměna manželek: Věra si od farmaření odpočinula v Birminghamu, britská domácnost ji nadchla

Podnikatelka Lenka vymění pohodlí rodinného domu na okraji Birminghamu za farmářský život u Děčína. Na druhé straně se Věra, která je zvyklá na...

Zapomenuté filmové klenoty: Československé filmy, které si zaslouží druhou šanci
18.03.2025

Zapomenuté filmové klenoty: Československé filmy, které si zaslouží druhou šanci

Československá kinematografie je plná legend, ale vedle filmů, které si pravidelně připomínáme, existují i skvosty, které se z různých důvodů...

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Lukáš pořádně vyděsí Pavla a Báru překvapí náklonnost milého mladíka
12.03.2025

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Lukáš pořádně vyděsí Pavla a Báru překvapí náklonnost milého mladíka

V Království hraček bude zase jednou rušno, ale veselo tedy rozhodně ne. Lukáš neustále rýpe a teď v žertu vyleká Pavla, který z toho málem dostane...

Podívejte se na okouzlující Penny z Hříšného tance, jak si stále udržuje mladistvý vzhled
01.03.2025

Podívejte se na okouzlující Penny z Hříšného tance, jak si stále udržuje mladistvý vzhled

Navzdory svému obrovskému úspěchu se Cynthia Rhodes, kterou si diváci budou pamatovat především jako okouzlující tanečnici Penny, rozhodla v roce...

Diskutujte

Nejnovější diskutované