Diskuze
Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
Možná jste zmeškali
Zítra odpoledne nezůstane jedno oko suché. Nova Cinema vysílá nejromantičtější pohádku všech dob
Je to klasická romantika, ale co jiného chcete v předvečer Valentýna. Tak se pohodlně usaďte a užijte si páteční večer ve společnosti Susanne,...
Maxmilián Kocek se díky seriálu stal vrahem. Ve skutečnosti ale rád kouzlí a tančí
Maxmilián Kocek je mladý český herec, který na sebe poprvé více upozornil v roce 2023, kdy si zahrál hlavní roli v seriálu Sex O'Clock. Teď se z...
Ulice: Vašík pomýšlí na ženění. Pro mámu to bude hrozně těžké, řekla herečka
Klára Sedláčková Oltová hraje v Ulici Vašíkovu mámu, paní Tůmovou. Ta je poměrně přecitlivělá, pokud jde o syna, má potřebu ho neustále chránit a...
Kam se vypařil malý Matýsek z S tebou mě baví svět? Je z něj krásný muž, ale zvolil si nejobyčejnější povolání
Komedie století představila několik dětských hvězd, o kterých jsme pak už nikdy neslyšeli. Platí to i pro Matýska. Nejspíš netušíte, kdo si jej...
Zítra v Ulici: Křik, hádka a zběsilý útěk. V pátek se stane to, čeho se všichni báli
Když Vanda vyjeví Luďkovi celou pravdu o svých záměrech, pan Volák okamžitě nastoupí na chudáka Rosťu a dost ošklivě si ho podá. Navzdory všemu ale...
Lepší než Pretty Woman. Kdo miluje romantiku, neodlepí se od obrazovky. Zítra v 17:30 na Nova Cinema poběží největší pecka
Krimi romance s jiskřením, které přerostlo i mimo plátno. Film Zbožňuju trable z roku 1994 spojuje novinářské soupeření, které na filmovém plátně...
Oblíbený herec z Ulice slaví v předvánočním čase narozeniny. Je mu 55 let
Dne 16. prosince 2025 oslavil Martin Finger narozeniny. Oblíbený herec proslul nejen rolí Evžena Šmýda v Ulici, znát ho můžeme také z četných filmů...
Polabí: Zuzanka se raduje, Tereza běduje a Olga celou rodinu šokuje
Přípravy na svatbu jsou v plném proudu. Z celé rodiny je Zuzana v ten den jediná šťastná. Má Ivana vedle sebe a vypadá to, že se jí plní sen, který...
Zítra v Ulici: Tvrdý úder na nejcitlivější místo. Vypjatý díl přinese konflikt, který nikdo nečekal
Mezi Blankou a Kristýnou to v úterý ošklivě křísne. Máma má o dceru starost, prostě se bojí o její citlivé srdéčko, ale Kristýna to vnímá jako...
Probudí se nahý vedle kolegy. Hvězdu Ulice čeká po Silvestru pořádně peprné ráno
Ondřeje Studénku známe z Ulice jako frajera, který se otáčí za každou sukní, ale vážné vztahy mu zatím nic neříkají. Před závazky obvykle prchá....
Diskutujte
- Hvězda seriálu Ulice má vztah na dálku. S partnerem bude žít až v důchodu
- Ulice: Soňa vstupuje do politiky s cílem odstranit starostu. Mohla by ho nahradit
- Ulice: Majetnický i po rozvodu – herec popsal důvody Luďkova žárlivého jednání
- Klára Issová nestárne a řekla proč. Podívejte, jak vypadá před padesátkou
- Manželka Aleše Bílíka je herečka, spisovatelka a mistryně ve slam poetry
- Nahlédněte do 3+1 Jitky Asterové přímo nad Václavským náměstím. V tak krásném bytě by chtěl bydlet každý
- Drbárna ze Strání – Kamarádi: Vypadá to na vztahové krize, úlety a jednu hodně rafinovanou dámu
- Příští týden v Ulici: Martina zve Pokladníka na schůzku a Kolda je v koncích
- Dnes slaví narozeniny Rostislav Novák mladší: muž, který si nadělil pod stromeček vlastní svět
- Těžký filmový kvíz: Češi tyhle filmy milují. Ale poznáte je, i když jsme vymazali jejich názvy?
Nejnovější diskutované
- Zítra v Ulici: V úterý Soňa hysterčí kvůli incestu a Ellu rozčiluje úplně všechno
- Oscar za nejlepší drama nás nezajímá: Češi raději zaplní sály kvůli filmu, kde hlavní hrdina prostě jen legračně zakopne o hrábě
- Kvíz: Simpsonovi. Otestujte si své znalosti ze Springfieldu
- Nový sestřih hvězdy Ulice – jde ve stopách starší kolegyně. Diváci o ní mluví strašně
- Herec Roman Pomajbo si vyslechl děsivou diagnózu. Je to rakovina
- Zítra v TV: Tahle ztřeštěná komedie je světlou vzpomínkou našeho dětství. Milovali ji úplně všichni
- Rocker, který si zahrával se smrtí. Poslední hodiny Jiřího Schelingera jsou dodnes záhadou
- Dnes v Ulici: Lukáše čeká sestěhování s Helenou a Vašek naráží na úskalí partnerského soužití
- Meteorologové ohlásili radikální zvrat počasí. Teplým dnům je konec, na Česko se řítí průšvih
- Zítra večer v televizi: Jana Šulcová, Václav Postránecký a vražda pošťáka. Tohle spojení budete chtít vidět