Diskuze
Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
Možná jste zmeškali
Kvíz: Jak dobře znáte legendární Postřižiny? 10 z 10 dá málokdo
Postřižiny je devátým celovečerním filmem režiséra Jiřího Menzela. Natočil ho v roce 1980 podle knihy spisovatele, kterého jistě odhalíte v jedné z...
Herečka Jamie Lee Curtis je kmotrou Jakea Gyllenhaala a vynálezkyní plínek. Předky má i v Československu
Jamie Lee Curtis, nyní 66letá herečka proslavená rolí v hororové sérii Halloween, má ještě lecčím překvapit. Možná jste netušili, že je baronkou a...
Dnes v Ulici: Mezi Gábinu a Jirku se vkradou výčitky
To, co vypadalo velmi sluníčkově, se rázem zvrtlo v nepříjemnou bouři. Gábina neumí ohlídat své emoce a používá Jirku jako hromosvod. Tomu se...
Český šlechtic, který dobyl Hollywood. V cizině ho uctívali, Češi vůbec netuší, že existoval
Herbert Lom, který zemřel ve věku 95 let, strávil více než 50 let v dramatických rolích. Hrál většinou uhlazené padouchy, ale nejvíce se proslavil...
Vrať se do hrobu: Když na chlapa přijde „druhá míza“, rozumná manželka jen doufá, že jeho šílenství je jen dočasné
Příběh o úskalích, s nimiž se může setkat muž vstupující do „Kristových let“, se stal námětem pro režijní prvotinu Milana Šteindlera, výrazné...
Předpovědi „Simpsonových“ na rok 2025 děsí internet
Seriál Simpsonovi si získal po celém světě miliony fanoušků. Není se ani čemu divit, první epizoda seriálu byla odvysílána již v roce 1989....
Drbárna ze ZOO: Anča plaší s poslíčky. Markovi a Vojtovi utekly manželky a Kolman je otcem
Staronové a nové příběhy začínají. Známé tváře se vrací a bude také hodně novinek. Jsou však věci, které se nemění. Třeba Franta Kolman ani s...
Byla nejkrásnější herečkou Československa. Rok ve vězení a 18 let pauzy ji zničilo. Dnes je zase na vrcholu
Dlouhých 18 let žila herečka Regina Rázlová mimo filmovou kameru. Před nedobrovolnou pauzou se naposledy objevila v malé roli ve filmu Kolja, kde...
Výměna manželek: Martin už druhý den fňukal, jak se mu stýská, ale k pětileté nevlastní dceři se choval jako primitiv
Tentokrát se ve Výměně ocitly vcelku pohodové ženy, z nichž ta mladší doufala, že jejímu manželovi pomůže tato zkušenost otevřít oči a změnit svůj...
Kvíz: Anděl na horách i Nemocnice na kraji města. Éra komunismu přinesla filmy a seriály, které diváci stále milují
Filmová a seriálová tvorba je dnes u lidí velice populární, nejinak tomu bylo i v časech československé filmové a televizní tvorby. Pojďme se spolu...
Diskutujte
- Detektivky milujeme už od šedesátých let a proslavily celou řadu herců
- Zítra v Ulici: Ve čtvrtek zahájí Gábina hon na náhradní matku a Tereza přizná, že v Linci není šťastná
- V pondělní Ulici se objeví 1. špatná zkušenost s Evinými pilulemi a Hana se předávkuje svými
- Bridgertonovi letos na Netflixu vládnou a už se spekuluje, co bude dál
- Jiřina Švorcová patřila mezi naše nejkontroverznější herečky. Herecký talent zastínila angažovanost v politice
- Celebrity pod lupou: Jean Marais jako ztělesnění romantického hrdiny
- KVÍZ: Dokončete hlášky z filmu Slunce, seno, erotika. Správně odpoví jen opravdový znalec
- Chyby v letní komedii Účastníci zájezdu: Ztrácejí se nejen lidé z plážových lehátek
- Seriál 1883: Cesta na západ za vysněnou půdou nebyla snadná. Poutavý příběh rodiny Duttonových vás nadchne
- Zákulisí kultovního filmu Rocky II je plné zajímavostí
Nejnovější diskutované
- V neděli vás okouzlí moderní western s velmi charismatickými hrdiny, nenechte si to ujít
- Slavný seriál MASH mohl skončit hned po 1. řadě a diváci by přišli o legendu
- Striptérka z Farmy přesvědčivě ovládla první duel a poslala domů kováře
- Kvíz: Vítejte na Farmě - prověřte své znalosti o kultovní reality show
- Drsný film na sobotní večer je elegantním sólem Nicolase Cagem
- Do kin vstupuje queer horor, z něhož vás bude mrazit. Sbírá samou chválu
- Celebritami se narodily nebo se dobře vdaly. Která z žen v britské královské rodině si získala v módě nadčasovou přitažlivost?
- Jejím partnerem byl Jan Potměšil i syn Miloše Formana. Víte, o kom je řeč?
- Ulice: Fanoušci oplakávají ústřední postavu, odpůrci nešetří urážkami
- Zítra odpoledne v TV: Československá odpověď na špionážní thrillery Západu