Diskuze

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie Vondráčkové a toho, že nebýval vždycky oblíbenou postavou. Diváci ho dlouho nesnášeli, protože Hedvice kdysi utekl od oltáře.
Zpět na celý článek

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie Vondráčkové a toho, že nebýval vždycky oblíbenou postavou. Diváci ho dlouho nesnášeli, protože Hedvice kdysi utekl od oltáře.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dramatický porod v Ulici: Ireně praskne voda přímo ve školním kabinetě
08.08.2023

Dramatický porod v Ulici: Ireně praskne voda přímo ve školním kabinetě

Irenu už pokročilé těhotenství hodně zmáhalo, a tak s radostí vítá, když se porod konečně rozběhne. Jen by asi bylo lepší, kdyby se to nestalo v...

Udělejte z Kristýny a Tomáška zamilovaný pár, přejí si diváci Ulice
26.09.2023

Udělejte z Kristýny a Tomáška zamilovaný pár, přejí si diváci Ulice

Od chvíle, kdy Kristýna upozornila na Juliiny praktiky Dalibora Tomáška a ten ezošmejdce zatnul tipec, se mezi diváky šíří názor, že by se k sobě...

Kvíz: Pohádky nejsou jen o princích a princeznách, zvládnete i tyto otázky?
23.11.2023

Kvíz: Pohádky nejsou jen o princích a princeznách, zvládnete i tyto otázky?

Nedávno jsme se toulali pohádkami z večerníčků a pohádkových knížek. Dnes se podíváme na televizní pohádky a některé z nich si připomeneme.

Seriál Jaroslava Dietla Muž na radnici už dnes moc diváky netáhne
06.10.2023

Seriál Jaroslava Dietla Muž na radnici už dnes moc diváky netáhne

Je to jeden z mála Dietlových seriálů, který už diváky moc nezajímá. Tentokrát házel scenárista ideologické vsuvky do seriálu lopatou a z dnešního...

Ulice na podzim přivítá herecké posily, které zamávají s osudy našich oblíbených postav
04.08.2023

Ulice na podzim přivítá herecké posily, které zamávají s osudy našich oblíbených postav

Seznamte se důkladněji s novými postavami v Ulici, profesorkou Soňou Čechovou a Evženovou bývalou manželkou Hanou Šmýdovou. Zároveň si můžete...

Zákony vlka 2: Druhá epizoda přinese nález lidského ucha v kančích vnitřnostech
22.09.2023

Zákony vlka 2: Druhá epizoda přinese nález lidského ucha v kančích vnitřnostech

Sotva se záhořští policisté vzpamatovali z krádeže křesťanských relikvií, už musejí řešit další a mnohem bizarnější případ. Ve vnitřnostech...

KVÍZ: Ukažte, jak dobře znáte trilogii Byl jednou jeden polda
19.06.2023

KVÍZ: Ukažte, jak dobře znáte trilogii Byl jednou jeden polda

Byl jednou jeden polda aneb tak trochu ztřeštěná komediální trilogie z policejního prostředí z druhé poloviny devadesátých let, navíc silně...

Nově otevřený mrakodrap se mění v pochodeň, kde lidé bojují o život
11.08.2023

Nově otevřený mrakodrap se mění v pochodeň, kde lidé bojují o život

Slavný katastrofický film s Paulem Newmanem a Stevem McQueenem se vrací na obrazovky, aby v divácích vyvolal napětí a ohromení, stejně jak to...

Úterý v Ulici: Vojta usoudil, že potřebuje mobil, a Mára se dozvídá o zázraku, který pro jeho rodiče udělala Karla
29.05.2023

Úterý v Ulici: Vojta usoudil, že potřebuje mobil, a Mára se dozvídá o zázraku, který pro jeho rodiče udělala Karla

Zázraky se dějí, a tak se třeba nakonec přece jen jeden stane i mezi Karlou a Kryštofem. Alespoň Věrka v to pořád ještě doufá. A Vojta? Ten usoudil...

Zpátky do minulosti s Ulicí: Vlastova žádost o Amálčinu ruku a dusno vyvolané Klárou a Adrianou
30.06.2023

Zpátky do minulosti s Ulicí: Vlastova žádost o Amálčinu ruku a dusno vyvolané Klárou a Adrianou

Po rozchodu s Miriam přestal Vlastimila těšit svět. Pak ale poznal Amálku a znovu získal důvod k radosti. Vzal si ji a ke štěstí mu scházelo už...