Diskuze
Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
Možná jste zmeškali
Dramatický porod v Ulici: Ireně praskne voda přímo ve školním kabinetě
Irenu už pokročilé těhotenství hodně zmáhalo, a tak s radostí vítá, když se porod konečně rozběhne. Jen by asi bylo lepší, kdyby se to nestalo v...
Udělejte z Kristýny a Tomáška zamilovaný pár, přejí si diváci Ulice
Od chvíle, kdy Kristýna upozornila na Juliiny praktiky Dalibora Tomáška a ten ezošmejdce zatnul tipec, se mezi diváky šíří názor, že by se k sobě...
Kvíz: Pohádky nejsou jen o princích a princeznách, zvládnete i tyto otázky?
Nedávno jsme se toulali pohádkami z večerníčků a pohádkových knížek. Dnes se podíváme na televizní pohádky a některé z nich si připomeneme.
Seriál Jaroslava Dietla Muž na radnici už dnes moc diváky netáhne
Je to jeden z mála Dietlových seriálů, který už diváky moc nezajímá. Tentokrát házel scenárista ideologické vsuvky do seriálu lopatou a z dnešního...
Ulice na podzim přivítá herecké posily, které zamávají s osudy našich oblíbených postav
Seznamte se důkladněji s novými postavami v Ulici, profesorkou Soňou Čechovou a Evženovou bývalou manželkou Hanou Šmýdovou. Zároveň si můžete...
Zákony vlka 2: Druhá epizoda přinese nález lidského ucha v kančích vnitřnostech
Sotva se záhořští policisté vzpamatovali z krádeže křesťanských relikvií, už musejí řešit další a mnohem bizarnější případ. Ve vnitřnostech...
KVÍZ: Ukažte, jak dobře znáte trilogii Byl jednou jeden polda
Byl jednou jeden polda aneb tak trochu ztřeštěná komediální trilogie z policejního prostředí z druhé poloviny devadesátých let, navíc silně...
Nově otevřený mrakodrap se mění v pochodeň, kde lidé bojují o život
Slavný katastrofický film s Paulem Newmanem a Stevem McQueenem se vrací na obrazovky, aby v divácích vyvolal napětí a ohromení, stejně jak to...
Úterý v Ulici: Vojta usoudil, že potřebuje mobil, a Mára se dozvídá o zázraku, který pro jeho rodiče udělala Karla
Zázraky se dějí, a tak se třeba nakonec přece jen jeden stane i mezi Karlou a Kryštofem. Alespoň Věrka v to pořád ještě doufá. A Vojta? Ten usoudil...
Zpátky do minulosti s Ulicí: Vlastova žádost o Amálčinu ruku a dusno vyvolané Klárou a Adrianou
Po rozchodu s Miriam přestal Vlastimila těšit svět. Pak ale poznal Amálku a znovu získal důvod k radosti. Vzal si ji a ke štěstí mu scházelo už...