Ulice: Natalie Golovchenko má starost o bratra. Zůstal na Ukrajině

Ulice: Natalie Golovchenko má starost o bratra. Zůstal na Ukrajině
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladá láska v Ulici schytá tvrdou ránu. Kvůli prokleté stáži se Jarka rozejde s Adamem a bezděky rozpoutá hádku mezi ním a Luďkem. Jarčina představitelka, Natalie Golovchenko, to také nemá snadné. Pochází z Ukrajiny, kde uprostřed válečného konfliktu zůstal její bratr.

Adama čeká pořádný šok. Dostane kopačky

Jarka s Adamem museli za svůj vztah od začátku tvrdě bojovat. Adama ale poslední dobou trápí pocity, že za jejich lásku bojuje vlastně jen on sám. Když se totiž rozhodne, že na stáž do Ameriky neodletí, aby mohl být s milovanou přítelkyní, Jarka podnikne na první pohled naprosto nepochopitelný krok – rozejde se s ním.

Ustavičné dohady nad stáží Jarku přiměly znovu si uvědomit, že pro mladého a nadaného studenta, který by měl mít v životě úplně jiné priority, není zkrátka tou správnou partií. Sama už touží po dítěti a nechce mu stát v cestě za slibnou kariérou lékaře. Ačkoli se k rozchodu rozhodne z vlastní vůle, Adam to nedokáže pochopit a ve svém zmatku neprávem obviní Luďka, že mu vztah zničil on. Určitě Jarku podplatil nebo zastrašil. To je přece přesně jeho styl!

Tentokrát v tom Luděk bude opravdu nevinně, ale aspoň se přesvědčí, že jeho nekalé praktiky a manipulace způsobují, že už mu syn vůbec nedůvěřuje.

Představitelka Jarky pochází z Ukrajiny

Ani Jarčina představitelka Natalie Golovchenko teď neprožívá právě jednoduché období. Herečka se narodila na Ukrajině, kde nadále žije část její rodiny, která se tak ocitá uprostřed válečného konfliktu. Se svými pocity a prožitky se svěřila v pořadu TV Nova. Zatímco její babičku se podařilo přesvědčit k přesunu do Česka, Nataliin bratr na Ukrajině zůstává – vzhledem k tomu, že je muž, navíc ve věku, kdy nesmí překročit hranice.

Někdy si říkám, že tady by se rodině stoprocentně žilo líp, ale zároveň tam jsou pohromadě a pomáhají ekonomice Ukrajiny tím, že chodí do práce, takže už se nikdo nepokouší ho přesvědčit. Všichni spíš přesvědčujeme sami sebe i jeho, že se brzy potkáme ve svobodné Ukrajině.

Ukrajině můžete pomoct i vy

Natalii dojímá a těší, když tady uprchlíci začnou žít nějakým způsobem normální život, dají se dohromady a podaří se jim i v neštěstí najít kousek štěstí. Sama navázala spolupráci s neziskovou organizací, která už od začátku invaze v roce 2022 snažně pomáhá na Ukrajině tím, že vybírá a přerozděluje humanitární zásoby do oblastí, kde je to nejvíce zapotřebí.

Zdroje článku: