Vzpomínáte si na Davida Brancussiho –⁠ gigola z Ulice?

Vzpomínáte si na Davida Brancussiho –⁠ gigola z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Martin Dejdar je muž mnoha tváří a rolí. Ve vlajkové lodi televize Nova, seriálu Ulice, si zahrál roli kadeřníka, který lámal srdce dámám. Scenáristé jeho povahu gigola doplnili exotickým jménem David Brancussi. Jak a komu tenkrát zamotal život? 

Chvíli to vypadalo, že chce David kadeřnictví pro sebe!

Když Martin Dejdar do Ulice nastoupil, byl seriál teprve v plenkách – konkrétně u druhé série. I když jeho působení nebylo dlouhé, zapsal se do života klientkám i zaměstnankyním kadeřnictví, kterému tehdy šéfovala Ingrid. David byl jiný než ostatní muži v Ulici. Nosil výrazné šátky, měl blond vlasy a působil šarmantním dojmem. Ale to největší pouto navázal s šéfovou salónu, a to právě díky němu se postavila na nohy – doslova, protože tenkrát byla odkázaná na invalidní vozík.

Ingrid byla v té době psychicky na dně a David jí velmi pomohl, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

David s ní trávil večery a pomáhal jí v rekonvalescenci. To nebyla jediná změna, nebyla by to Ulice, kdyby se během toho neudály i jiné intriky. David odkoupil kadeřnictví od Nykla. To se Digi ani Jitce nelíbilo a chtěly okamžitě odejít. Jak se za nedlouho ukázalo, David nekoupil kadeřnictví pro sebe, ale přímo pro Ingrid, která se stala majitelkou se vším všudy. No někdo dary rozhodně nešetří.

David nepodlehl nakonec žádné ženě

Právě to, jak David pomohl Ingrid najít nový dech a nastartovat druhou etapu jejího života bez vozíku zapříčinilo, že Ingrid propadla jeho excentrickému já! Doslova by se dalo říct, že si hráli na kočku a myš. Ingrid byla vždy neústupná, tvrdohlavá a z toho vycházelo, že Davida chtěla jen pro sebe a doslova ho vlastnit. To se mu, jako žádnému muži, nelíbilo. 

Koupí kadeřnictví chtěl románek ukončit. Mezitím se stihl zaplést se Zdenou Čistou, nevýraznou sekretářkou v království hraček. I to bylo Ingrid trnem v oku. Nakonec nevyhrála ani jedna a dějová linka se postupně vytratila.  

Zdroje článku: