Oblíbenou Kristýnu Hrušínskou z Ulice si můžete užít v nedělní komedii plné bádání o erotice

Oblíbenou Kristýnu Hrušínskou z Ulice si můžete užít v nedělní komedii plné bádání o erotice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Komedie Pánský klub je už od dubna na Netflixu, ale teď si ji mohou užít i diváci TV Prima. Spolu s Hrušínskou a další postavou z Ulice, kterou je Dana Syslová, se v komedii představí pět pánů, které spojuje erotická závislost. Všechno ale nemusí být takové, jak pět mužských postav prezentuje.

Tentokrát si určitě přijdou na své i pánové, protože rozsah problémů, které řeší pět pánů, je hodně velký a může být i humornou nadsázkou pro zdánlivě neřešitelné věci, které nejsou tak komplikované, jak se na první pohled může zdát.

Pánský klub je sázkou na jistotu, protože je adaptací hodně úspěšné divadelní hry režiséra a scenáristy Matěje Balcara, který má ohledně tématu jasno:

 Nevěra je téma, které nabízí jak humorné historky, tak smutné osudy, a tak mě napadlo podívat se na ni z pohledu lidí, kteří ji dlouhodobě provozují. Zajímalo mě, co je k nevěře vede, jak ji provádějí a co to dělá s jejich svědomím. Při svém pátrání jsem došel k tomu, že jednotná příčina tohoto počínání neexistuje. Nevěra se totiž týká všech sociálních skupin, napříč vzděláním i morálkou. V této rozmanitosti jsem objevil velký komediální potenciál, a tak vznikl Pánský klub.

Na sezení u pohledné terapeutky Lindy, kterou ztvárnila Kristýna Hrušínská, se objeví třeba nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl), kterého pronásledují erotické představy o svých studentkách a bojí se, že s ním není něco v pořádku a mohl by se dostat do problémů. Cyril je ženatý a mezi studenty gymnázia je spíše za nudného suchara. O jeho myšlenkách nemá nikdo ani ponětí a s největší pravděpodobností by tomu ani nikdo nevěřil.

Z úplně jiného těsta je záletník Eda (Milan Šteindler). Eda má cykloservis a o své mužnosti má přehnané mínění. Na terapii ho přihlásila žena, která už má jeho nevěr dost. Pokud se vymlouvá na závislost, pak je jen jediné řešení! Tím je odborná pomoc.

Syslová a Polívka
Syslová a Polívka | Zdroj: FTV Prima

Erotika a neustálé myšlenky na ženy zkomplikovali život i Přemkovi (Bolek Polívka), který se živí jako scenárista a už by chtěl žít pokojný život vdovce. K tomu má zatím daleko.

Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se naopak prezentuje jako velký svůdce žen a všem je jasné, že skutečnost za jeho fantazií hodně zaostává. Prapodivnou sešlost doplňuje bývalý rocker Gigi (Zdeněk Žák), který se na rozdíl od Přemka nechce smířit s tím, že už v životě moc parády neudělá.

Mladá a nezkušená terapeutka Linda se nakonec z role sexuální terapeutky ocitá spíše v postavení diváka, ale překvapivě sdílení problémů ve skupině funguje, a tak nakonec všichni zjistí, že návod na štěstí neexistuje a každý může zažít štěstí v jiné podobě.

Zajímavostí je, že Matěj Balcar, který je manželem Kristýny Hrušínské, zapojil do výroby filmu celkem 16 svých příbuzných a s režírováním manželky nemá problém. Jak uvedl, je první, s kým o práci hovoří. Líbí se mu, že do Pánského klubu vnesla ženský pohled na věc.

Zdroje článku: