Manželský pár z Ulice: Zamakali na sobě a vypadají skvěle. Jak to jenom dokázali?

Manželský pár z Ulice: Zamakali na sobě a vypadají skvěle. Jak to jenom dokázali?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Špatně se mi dýchá, necítím se už vůbec dobře ve svém těle, opět mám větší velikost. To je pár důvodů, které si řekli Pavel s Vendulou, zalarmovali všechnu svou vnitřní sílu a nastartovali hubnutí. A zatím se jim to neskutečně daří. Klobouk dolů! Co jim tak pomohlo?

„Ze začátku to bylo drsný, měla jsem dost hlad.“

Pavel s Vendulou z Ulice šli do sebe. Oba již mají za sebou několik desítek shozených nadbytečných kil a pokračují dál. Už nyní jsou z nich úplně jiní lidé. Je až neuvěřitelné, jak člověk dokáže prokouknout, když se zbaví všech těch tučných polštářků v obličeji i po těle. Každý z nich jde na to po svém a oba vlastně stejně. Cambridgeská dieta a pohyb, to je to tajemství. 

Vendula i Pavel, tedy herci Anežka Rusevová a Jan Řezníček hubnou podle Cambridgeské diety pod dozorem výživové poradkyně Hanky Ondrušové. Jedná se o speciální druh diety, která vede k rychlému snížení váhy. Proto se oba téměř mění před očima. Anežka si dietu pochvaluje, vyhovuje jí, že se nijak nemusí trápit, protože jí vlastně víc než dříve, ale než si zvykla na takový režim, trápení to bylo. „Ze začátku to bylo drsný, měla jsem dost hlad, musela jsem omezit velikost porcí, jíst pětkrát denně, hodně bílkovin, zeleninu a mléčné produkty. Jak jsem vysadila mouku a cukr, tak to šlo hrozně rychle dolů,“ prozradila herečka webu Super.cz. To nejhorší má však již za sebou, a tak se může každý den těšit pohledem do zrcadla. 

Jan Řezníček je sice sportovec tělem i duší, ale ani pohyb mu nepomohl k redukci váhy. Ba naopak. Z jejich páru začal s touto dietou jako první již v září roku 2020. Možná i díky covidové situaci měl víc času přemýšlet sám nad sebou a dospěl k razantnímu rozhodnutí. „V poslední době jsem se necítil ve svém těle dobře, chtěl jsem to změnit, být spokojený sám se sebou. A v neposlední řadě jsem se zamyslel i nad zdravotní stránkou,“ svěřil se herec se svou motivací na iDNES.cz.

Zdroje článku: