Postavy v Ulici, které hrají druhé housle

Postavy v Ulici, které hrají druhé housle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ne všechny postavy v Ulici jsou centrem pozornosti diváků. Ne pro všechny scenáristé mají hlavní dějové zápletky. A tak se v Ulici najde dost těch, kteří aktuálně či po většinu času hrají nebo hráli vedlejší role a spíše jen tvořili kulisy pro hlavní děj. Zmínit můžeme například Henryho, aktuálně Ingrid, barmanku Kamilu, Tonyho nebo Jitku Farskou.

Jitka Farská už v Ulici prožila vše, co měla 

Jitka Farská (herečka Ilona Svobodová) patřila ke klíčovým rolím v Ulici a patří také k hercům, kteří se Ulice drží po celou dobu, co je k vidění na televizních obrazovkách. Aktuálně v ní hraje spíše vedlejší a doplňkovou roli. Vídat ji můžeme v salonu Gábiny Pumrové, kde se věnuje nehtům svých zákaznic. Zdá se, že už si Jitka Farská v Ulici prožila vše, co měla. Zažívala příkoří ze strany svého věčně nevěrného manžela, a dokonce byla unesena Vladimírem Kukačkou. Není divu, že její postava zkrátka potřebuje pauzu. 

Henry už svou slávu v Ulici zažil

K doplňujícím postavám patří také Henry, kterému kdysi patřila hospoda u Henryho. Tento velice přátelský muž se pak rozhodl hospodu prodat a pracovat v ní jen jako její zaměstnanec. Za barem je vidět dodnes. Svou slávu Henry zažil v době, kdy se zakoukal do Ivany Drápalové, a byl jí oporou v době, když byla obviněna z vraždy Kláry Peškové

Henry (Dan Brown) původní majitel hospody v Ulici, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Role Ingrid se scvrkla na vyzvedávání Alexe 

A moc slavné to není ani s rolí Ingrid. Z drsné holky, která měla v minulosti pletky s mafií a na lidi nebyla dvakrát příjemná, se stala vcelku sympatická žena. Ta se málem dala dohromady s Lumírem, nakonec ale oba usoudili, že mohou být jen dobří kamarádi. Role Ingrid se aktuálně scvrkla na vyzvedávání Alexe a poradenství Lumírovi. Zdá se, že co nevidět Ingrid znovu zmizí do Málkova. Nebo se pleteme? 

Kamilu do popředí vytáhl krátký románek s Pavlem 

Někteří diváci Ulice už si ani nevzpomenou, že řezník Pavel před Vendulou chodil s Kamilou. Ta se doteď objevuje v kavárně, kterou si v poslední době oblíbil Luděk. Do popředí ji vytáhl právě románek s Pavlem, se kterým tvořila tělesně nesouměrný pár. 

Tony jen maká za barem 

Hlavní dějovou linku teď scenáristé nemají ani pro Tonyho, který jen maká za barem. Své už si v Ulici prožil, a tak herec Ondřej Volejník nejspíš chápe, že musí dát prostor i jiným hercům. 

Zdroj článku:
  • Autorský text