Stanislava Jachnická a Lucie Benešová z Ulice slaví dnes narozeniny

Stanislava Jachnická a Lucie Benešová z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu Ulice sehrály zásadní role, řeč je o herečkách Stanislavě Jachnické a Lucii Benešové, které slaví své narozeniny ve stejný den, a to 18. srpna. Zatímco Stanislavě Jachnické bude 57 let, Lucie Benešová oslaví své 48. narozeniny. Ani jedna herečka už v Ulici neúčinkuje.

Stanislava Jachnická jako Denisa

Stanislava Jachnická byla jednu dobu milenkou a později také partnerkou padoucha Radka Mastného. Těžko říct, co jí na něm tolik učarovalo, protože chování Mastného bylo leckdy až za hranou. Nicméně ti dva byli spolu.

Denisa byla dobrou kamarádkou pro jeho dospívající dceru Gábinu Pumrovou, které kolikrát byla větší oporou než její vlastní matka Milena. Denisa v Ulici hrála kladnou roli. Dlouhé roky po boku Mastného ji naučily, jak v politické sféře našlapovat, aby z toho měla výhody.

Časem se tedy mohla sama rozhodnout, na čí straně bude. A když do politiky vstoupila Světlana Nyklová s cílem stát se starostkou, neváhala ani minutu.

Se Světlanou byly velmi dobré kolegyně i kamarádky. Sem tam mezi sebou měly rozepře, bez drobných neshod však politiku dělat nemůžete. Ovšem Denisa nebyla jen ve stínu hlavních postav, sama jednu dobu dostala příležitost v Ulici zazářit. To se psal rok 2017, když na radnici vstoupil oslnivý muž Robert Bláha (herec Vuk Čelebić).

Ačkoliv je dělil významný věkový rozdíl, Denisa se do něj ihned zamilovala. Padouch Bláha z Denisy vycítil výhody, a tak ji jenom využíval. Koneckonců, s Denisou podváděl svou manželku Adrianu Peškovou. Denisa ho později prokoukla, ale nemusela k tomu zaujímat žádný postoj, protože se věc s Robertem Bláhou sama vyřešila.

Lucie Benešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Když Robert ukradl Adrianě peníze a utíkal s nimi do zahraničí, měl autonehodu, při které zemřel. Denisa byla na radnici vidět čím dál tím méně a postupně ze seriálu úplně zmizela. 

Lucie Benešová jako Lucie Wolfová 

Lucie Benešová měla to štěstí, že si pro seriál Ulice mohla nechat své křestní jméno. Jako Lucie Wolfová do seriálu vstoupila v roce 2010, aby dokonale zamotala hlavu Bedřichovi Liškovi.

Byla to sice bývalá spolužačka a kamarádka Aničky, to jí však nebránilo v tom, aby jí přebrala jejího schopného manžela, který jí v ledasčem vyšel vstříc. Tehdy si Bedřich Liška zavařil nejen u své Aničky, nýbrž i u diváků. Kvůli nevěře a jeho zaslepenému chování se na něho snesla vlna kritiky.

Nevěra vztahem Aničky a Bedřicha hodně zatřásla. Jednu dobu to vypadalo, že Bedřich skončí u Lucie a začne s ní tvořit nový pár. Lucie byla atraktivní a akční a Bedřich se jí rád chlubil před kolegy v práci. Jenže tady se dobře potvrdilo rčení „nové koště dobře mete”.

Jak šel čas, počáteční nadšení z Lucie vyprchávalo a Bedřichovi zbyly oči pro pláč. Nejenže Lucie nebyla nikdy doma, nýbrž o Bedřicha nepečovala ani z třetiny tolik jako Anička. A tak Bedřich mohl být nakonec rád, že ho Anička vzala zpátky. Návratem Bedřicha k Aničce dějová linka Lucie v Ulici končí. 

Zdroj článku:
  • autorský text