S Xenkou na Farmě (2): Hned byla vybraná dělat služku, mládí a příjemný vzhled se neodpouští

S Xenkou na Farmě (2): Hned byla vybraná dělat služku, mládí a příjemný vzhled se neodpouští
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už od první chvíle je jasné, že „měšťáci“ nemají o svých venkovských protivnících moc valné mínění a považují je za zanedbané hlupáky. Venkovani si však svůj životní styl brání a do smradlavého města by žít nešli.

Otázkou však je, jak si ostřílení měšťáci povedou. Hra není jen o taktizování, ale pobyt je naplněný prací, ke které mají blíže jejich soupeři. Hned první souboj však ukázal, že zbrklí a ne moc pozorní jsou všichni. Nebo se předváděli hlavně ti, co toho moc neumí. Podlahu v prostoru, kde se spí, trochu rychleji složili měšťáci a dostali koš zásob. Byla tam i nějaká lahvinka, tak může být mejdan.

Měštáci už si zvolili podle daných pravidel za farmářku týdne Moniku (31, majitelku obchodu s módou). Právě ona určila z měšťáků dva sluhy. Ti spí po dobu týdenní služby v hodně skromných podmínkách, mohou jíst až to, co ostatní nechají a o vše v domácnosti se musí starat.

Slévač Matúš vyjádřil spokojenost nad množstvím žen, se kterými si může „pohrát“, protože se považuje za velkého svůdníka. Na Moniku jeho šarm nezabírá, protože byl první, koho jmenovala sluhou. A do party dostal Xenku. Ta zatím moc do své party nezapadla a evidentně některým dámám vadí, že je hezká a příjemná.

Bylo jí z toho do pláče, ale nechtěla před ostatními už na začátku pobytu ukazovat emoce. Nakonec se s tím nejnižším postavením smířila, jen večer trochu zmatkovala, když zjistila, že si ve sluhovně nechali svítit a mají tam plno hmyzu. A náladu ji nezlepšil ani opilý Matúš, který by se klidně hned přitulil. To bylo ovšem to poslední, na co myslela.

Monika jako šéfová měšťáků dostala od hospodáře klobouk a palici a šla s ním na obhlídku, kde dostala instrukce k prvním úkolům. Jak tato parta postaví příbytky pro krávy, prasata, kozy a osly, je zatím záhada.

Vesničané, kteří zatím nemají pravidla, nevolili farmáře týdne a nemají ani sluhy. Za odpovědného stavbyvedoucího si zvolili nejstaršího soutěžícího taxikáře Norberta ze Srbska. Ten na rozdíl od Moniky alespoň věděl, o čem hospodář mluví. Vesničané budou stavět jen příbytky pro zakrslé kozy a vietnamská prasátka.

Společně potom čeká dvacítku stavba plotu mezi hospodářstvím měšťáků a vesničanů.

Zvolená Monika vůbec netuší, co má dělat a nemá žádnou autoritu. Rebeka její instrukce k práci bere jako šikanu, a tak jsou holky hned v sobě.

Zatímco se holky štěkaly, Matúš už pokukoval po Xence. Sice se mu nejdříve líbila Rebeka, která zřejmě jako recepční na plastické chirurgii dostala slevu na zákrok. Když si své nepřirozeně velké rty natře rudou rtěnkou, připomíná jednu nafukovací hračku. Matúš ale usoudil, že může zabodovat u Xenky, když mají týden sluhovnu v noci jen pro sebe.

Farma je rozhodně místo, kde se účinkující nudit nebudou. Xence musel Survivor připadat hodně nudný a bez akce.

Zdroj článku: