Survivor: Jak se žije v ráji, když chybí toalety a další drobnosti

Survivor: Jak se žije v ráji, když chybí toalety a další drobnosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Reality show je pro mnoho lidí nepochopitelnou zábavou, ale může jít také o zajímavý sociální experiment a některé reality show rozhodně nejsou pro každého. To je i případ Survivor Česko & Slovensko 2022.

Co na obrazovkách neuvidíte

Jak ubývá na ostrově soutěžících, vyřazení hráči dostávají prostor v médiích. Čtenáři a diváci se dozvídají o věcech, které ve dvouhodinových dílech většinou nejsou. I když pozornému divákovi občas některé drobnosti neuniknou.

Na záchod do vody nebo do džungle

O tom, jak to bylo na ostrově s hygienou, naznačil Matěj Paprčiak a později i Iva Pazderková. Na toaletu se podle Ivy dalo jít do moře anebo do džungle. Ona se do džungle bála, takže to řešila v moři. Ovšem v jedné epizodě jedna ze soutěžících při procházce po pláži na něco šlápla, takže zřejmě je ve hře i další varianta.

Zuby dostávají zabrat

Jak zmínil Paprčiak, soutěžící nemají mýdlo a ani kartáčky na zuby. Provizorně používají k čištění zubů kokosová vlákna, uhlíky a slanou vodu. Snad si ji nabírají jinde než v místech, kam chodí na toaletu.

Po pár týdnech už vlasy vypadají divoce

Pozorný divák si všiml i soustředěných žen, jak si svědomitě rozčesávají vlasy vidličkou. V tomto případě mají rozhodně větší výhodu ti soutěžící, kteří mají krátké vlasy. Nikdo se nezmínil o šamponu. Pokud ho nemají (když není zubní pasta, nejspíš není ani šampon), musí být docela drastické si mít vlasy pouze ve slané vodě.

Jak to mají s nehty?

K výdobytkům soutěžících ale nejspíš patří nůžky nebo štípátko. Všichni mají krátké nehty, a přestože mají ruce špinavé, po měsíci by už délka nehtů byla jinde. Nikdo si sekerou ruce nezkrášloval, takže něco mít musí.

Ženy si nemusí sušit trávu

Jak se Pazderková zmínila, ženy mají dostupné intimní potřeby, takže alespoň v tomto ohledu si nemusí dělat starosti. I když ztráta soukromí může být v tomto případě hodně nepříjemná.

A co sluníčko?

Nikde se neřešilo, zda mají soutěžící dostupné krémy na opalování s ochranným faktorem. Ale intenzivní slunce je rozhodně hodně nebezpečné a bronzové opálení nemusí být k závidění.

Chlup sem, chlup tam

Iva uvedla, že si nechala udělat brazilskou depilaci, která ji chvíli vydržela, ale pokud jde o ochlupení ostatních, zatím to alespoň před kamerou není nijak tragické. Uvidíme, zda se nějaký hustý porost objeví anebo mají v batohu depilátory.

 

Zdroj: