Barbora Jánová ze Slunečné v reality show Survivor dlouho nezůstala

Barbora Jánová ze Slunečné v reality show Survivor dlouho nezůstala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen nedávno začala na internetu kolovat informace, že Barbora Jánová, představitelka vypočítavé Sylvy Popelkové ze seriálu Slunečná, bude jednou z účastnic nové reality show Survivor aneb Kdo přežije. Dlouho však v soutěži nezůstala a vypadla mezi prvními. Co za jejím odchodem z ostrova stálo?

Neshody v seriálu i v show

Rodačka z Benešova, jejíž postavu bezpáteřní Sylvy znají velmi dobře všichni fanoušci Slunečné, není kvůli své roli považována za prototyp bezkonfliktního člověka. Báře Jánové jde role ambiciózní realitní makléřky velmi dobře, dokonce by si divák mohl myslet, že taková skutečně je.

Neustálé jednání za něčími zády a podlé strategie jsou seriálové sestře hlavní postavy Týny, kterou ztvárňuje Eva Burešová, více než blízké.

Ve svém osobním životě je však Bára dle svých kolegů přátelskou osobou, se kterou je na place zábava. Když vás ale zavřou na ostrov, kde máte nedostatek základních fyziologických potřeb, potom se i ten nejpohodovější člověk může začít chovat jinak než obvykle. A to je taky důvod, proč v soutěži Survivor není o spory a hádky nouze. S kým se dostala do křížku právě Barbora Jánová?

Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Na odchodu měly podíl nekolegiální soutěžící 

Do soutěže vstupovala herečka Bára Jánová s určitými obavami, jak bude zvládat jednotlivé výzvy, které jim ostrov přichystá. Největší strach měla z fyzického vyčerpání a nedostatku jídla a spánku. Ve výsledku však byly tou nejtěžší zkouškou mezilidské vztahy, jak to ostatně chodí v seriálech i v reálném životě.

Byť je kráska ze Slunečné ve své seriálové roli vždy hlavním iniciátorem intrik a konfliktů, na ostrově tomu tak nebylo. Za rozbouřenými vodami stály především její týmové členky ze kmene Mao, které pře kamerami nenechávají na nikom nit suchou. Nevhodné chování Chili a Nikol Čechové začala Bára pociťovat ve chvíli, kdy ji právě ony označily jako nejslabší článek klanu.

I proto musela opakovaně bojovat o to, aby s červeným kmenem Mao zůstala. Tentokrát se jí to však nepodařilo, a i přes velkou snahu v duelu podlehla své sokyni Johy. Ačkoli se představitelce seriálové Sylvy nepodařilo zůstat na ostrově déle, bere svou účast jako velkou životní zkušenost, i když jak sama říká, stálo ji to mnoho sil.    

 

Zdroje: