Netflix ulovil Terminátora pro svůj nový seriálový projekt

Netflix ulovil Terminátora pro svůj nový seriálový projekt
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Arnold Schwarzenegger bude špión, který je nucen spolupracovat se svou dcerou. Můžeme se těšit na svalovce v televizním seriálu, kde nebude chybět akce a humor.

Fanoušci svalovce Arnolda (73), který se i přes pokročilý věk udržuje v dobré formě, ho budou moci znovu ocenit v akci. Tentokrát však slavný herec a představitel ikonického Terminátora nenajde místo v kině, ale na malé obrazovce. Bude totiž k velkému překvapení protagonistou nové série Netflixu, která bude zároveň vysílaná také na Sky Q a NOW.

8 hodin akce a humoru

Připravovaný projekt, bude zahrnovat osm epizod, z nichž každá trvá 1 hodinu. Tvůrci zatím vše drží v tajnosti, ale má jít o špionážní žánr. Arnold Schwarzenegger bude do projektu plně zapojen. Nejen jako herec jedné z hlavních rolí, ale také jako producent. Práce na projektu je v začátku a seriál nemá ani název. Pracovně jde o Untitled Arnold Schwarzenegger/Skydance Project.

Ukázalo se však, že vedle Arnolda bude třicetiletá herečka Monica Barbaro, která se objeví také v očekávaném filmu Top Gun: Maverick s Tomem Cruisem.

Herečka Monica Barbaro se narodila v San Francisku a vyrůstala v Mill Valley v Kalifornii. Studovala klasický balet a moderní tance (salsu, flamengo). Navštěvovala Newyorskou univerzitu, kde absolvovala první kurzy herectví a získala bakalářský titul v oboru tance. Po univerzitě Barbaro studovala na různých hereckých školách v San Francisku a Los Angeles. Objevila se v několika seriálech (Dobrej polda, Policie Chicago, Smrtonosná zbraň).

Arnold Schwarzenegger a co už víme

Seriál vytvořil Nick Santora a jeho cílem je zobrazit konkrétní vztah mezi otcem a dcerou. Arnold Schwarzenegger a Monica Barbaro jsou protagonisty a zjišťují, že jejich život je po mnoho let založen na obrovské lži.

Pravda o jejich podnikání nějak vyjde najevo. Oba pracují v naprostém utajení u CIA a jsou oba vytrénovaní v přetvařování. Jeden o druhém až do určitého okamžiku vůbec nevěděli. Po odhalení jejich skutečné práce jsou zaskočení a dívají se na sebe jinýma očima. Na dlouhé debaty není čas, protože jsou nuceni spolu pracovat. Kontext špionážního světa nabídne v seriálu řadu akčních scén, kde máme svalovce Arnolda tak rádi. To vše bude ovšem okořeněné humorem, což je vzhledem k věku herce jen dobře. A budou se řešit i rodinné vztahy. 

Sám Schwarzenegger o projektu řekl: „Fanoušci po celém světě mě už roky žádají o projekt tohoto typu. Je to něco šíleného. Teď to konečně budou mít. Jsem nadšený, že mohu na show začít pracovat s Nickem, Monikou a celým týmem “.

Zdroj: