Diskuze

Ulice: Dostávala jsem od žen 2 000 dopisů, vzpomíná herečka na téma domácího násilí

Ulice: Dostávala jsem od žen 2 000 dopisů, vzpomíná herečka na téma domácího násilí
Ilona Svobodová je nám z Ulice známá jako Jitka Farská. Její dějová linka byla kdysi plná dramatických zvratů a napětí, dnes je poněkud upozaděná a omezená na lakování nehtů zákaznicím. Herečka by si pro svou postavu přála trochu vzrušení v podobě milence.
Zpět na celý článek

Ilona Svobodová je nám z Ulice známá jako Jitka Farská. Její dějová linka byla kdysi plná dramatických zvratů a napětí, dnes je poněkud upozaděná a omezená na lakování nehtů zákaznicím. Herečka by si pro svou postavu přála trochu vzrušení v podobě milence.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Těšte se na Ulici: Blanka to natře Luďkovi a pohrozí mu, že ho zničí, jestli jí nepůjde z cesty
10.04.2022

Těšte se na Ulici: Blanka to natře Luďkovi a pohrozí mu, že ho zničí, jestli jí nepůjde z cesty

Blanka s Evženem měli jedinečnou možnost být konečně o samotě a vyjasnit si vše, co mezi nimi stálo. Naprosto ji však promarnili. Sotva zabrousili...

S láskou se nemá experimentovat. O tom se přesvědčí i opuštěná Magda z Ulice
26.04.2022

S láskou se nemá experimentovat. O tom se přesvědčí i opuštěná Magda z Ulice

Mirek udělal radikální řez ve vztahu s Magdou. Co naplat, Magda mu měla říct pravdu. Tu by totiž Mirek dokázal i pochopit, ale lež jí neodpustí....

Skryté poklady na Netflixu: Méně známé válečné filmy očima evropských tvůrců
26.03.2022

Skryté poklady na Netflixu: Méně známé válečné filmy očima evropských tvůrců

Přestože jsme zahlceni americkou tvorbou, i v té evropské se dá najít k válečnému tématu celá řada filmů. Vybrali jsme vám italský film, který je...

Velké drama hned v prvním dílu seriálu Moje máma veterinářka
19.05.2022

Velké drama hned v prvním dílu seriálu Moje máma veterinářka

Jaká zkouška čeká veterinářku Susanne Mertens? Dokáže se podívat svému strachu do očí a vyrovnat se s životním traumatem? 

Pavel Tauchen ze seriálu ZOO: Udržovat areál plný zvířat není jen tak
03.06.2022

Pavel Tauchen ze seriálu ZOO: Udržovat areál plný zvířat není jen tak

Postava Pavla Tauchena v seriálu ZOO je pro Romana Štabrňáka jednou z mnoha seriálových rolí, které si za svou kariéru již střihnul. Přesto je pro...

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Bára se vrátí a rozčílí Vítka
24.03.2022

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Bára se vrátí a rozčílí Vítka

Po dlouhé době se do Ulice vrací postava Báry Klímové, která byla na stáži v Belgii. Tamní studium fotografie jí však přestalo přinášet radost....

Ladislav Hampl ze ZOO slaví dnes narozeniny
14.07.2022

Ladislav Hampl ze ZOO slaví dnes narozeniny

Herec Ladislav Hampl přišel na svět 14. července 1981 v Liberci, letos tak oslaví jedenačtyřicáté narozeniny. Jistě si ho pamatujete např. ze...

ZOO: Rozejde se soudce s Alex, nebo zůstane v nefunkčním vztahu?
02.07.2022

ZOO: Rozejde se soudce s Alex, nebo zůstane v nefunkčním vztahu?

Viky byla odhodlaná říct Petrovi pravdu, ale Markétina ohavná lest ji nakonec přiměje pana soudce drsně odmítnout. Ten se po ztrátě Alex rozhodne...

Jasná jednička v TOP 10 na Netflixu: Nový špionážní film, kde by se Bond nechytal
06.04.2022

Jasná jednička v TOP 10 na Netflixu: Nový špionážní film, kde by se Bond nechytal

V novém akčním filmu s názvem 355 z letošního roku je špionáž pouze doménou žen a většina mužů, kteří se ve filmu objeví, jsou padouši. Hlavní role...

Aneta Krejčíková z Ulice slaví dnes své narozeniny
29.04.2022

Aneta Krejčíková z Ulice slaví dnes své narozeniny

Po dvou dětech o sobě dává Aneta Krejčíková v Ulici znovu vědět. Víte, že tato atraktivní herečka oslaví 29. dubna své 31. narozeniny? V Ulici ji...

Diskutujte

Nejnovější diskutované