Zuska Velichová z Ordinace v růžové zahradě se v hereckém světě neztratí

Zuska Velichová z Ordinace v růžové zahradě se v hereckém světě neztratí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatickou zrzavou herečku Zuzanu Velichovou můžete znát převážně z Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrála sestřičku Moniku. Objevuje se však v dalších projektech, ve kterých čerpá své zkušenosti ze Španělska, kde je jako doma.

Mít svůj druhý domov ve Španělsku se ne každému poštěstí

Zuzana Velichová se často podepisuje jako Zuska. Kdybyste jí chtěli jméno poupravit na Zuzka, zastavila by vás. Už jednou ho totiž upravovala na Zuska a takhle se jí líbí. Zuzana Velichová je velmi sympatickou mladou herečkou, která se nově objevila v menší roli ve snímku Zbožňovaný. Pravidelní diváci Ordinace v růžové zahradě však mohou Zusku znát jako sestřičku Moniku.

Ačkoliv Zuska nedá na Česko, především pak na rodné Plzeňsko dopustit, doma se cítí být i ve Španělsku, kde studovala herectví na škole Escuela Superior de Arte Dramático. Ve Španělsku strávila i Vánoce, o kterých může říct, že se jí zaryly hluboko pod kůži. Jsou prý plné emocí, zpěvu a smíchu. V porovnání s českými Vánocemi jsou tak o hodně divočejší. Vánoce ve Španělsku se jí líbily, přesto Zuska nedá dopustit na české Vánoce u své rodiny. Každým rokem prý právě ona zdobí stromeček a ráda ochutnává cukroví.

 

Zuzana Velichová hraje i v egyptském seriálu

Role sestřičky Moniky se Zuzaně Velichové líbí, protože má Monika vysoké sebevědomí a slušnou vyřídilku. Je to tak trochu potvůrka, která uhání doktory, a tak není nouze o pořádné probarvení role. Málokterý divák však tuší, že se herečka kromě oblíbeného českého seriálu objevila i v roli egyptského seriálu. Díky velmi dobrým jazykovým znalostem i zkušenostem ze školy ve Španělsku získala Zuzana Velichová roli v egyptském seriálu, jehož pár dílů se natáčelo dokonce v Česku. V něm hraje Zuzana Velichová romantickou dívku, kterou na rozdíl od Ordinace v růžové zahradě uhánějí muži v jejím okolí.

Ačkoliv se Zuzana Velichová zahraničním nabídkám absolutně nebrání, platí, že nejraději by pracovala z Prahy. Tam totiž bydlí. Že o lukrativní nabídky ze zahraniční nemá nouzi, svědčí další nabídka, tentokrát z Ameriky. Tu ale musela Zuzana odmítnou, protože měla pozitivní test na covid-19 a spolupráci musela odložit.

Zuska Velichová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Po covidu se nějaký čas kurýrovala u svého bratra

Zuzana Velichová má velké štěstí, že se může vracet nejen ke svým rodičům na Plzeňsko, kde vyrůstala, nýbrž i ke svému bratrovi, který bydlí nedaleko. Právě k bratrovi se uchýlila po tom, co prodělala těžký průběh onemocnění covidem-19. Samota v pražském bytě ji po psychické stránce ještě více vysilovala, a proto blízkost sourozence a nedaleký les a příroda bylo tím nejlepším, co pro sebe mohla udělat.

Je vidět, že to Zuzana Velichová myslí s herectvím opravdu vážně. Je nejen hezká a sympatická, nýbrž nabírá zkušenosti, které se v hereckém světě určitě hodí.

 

Zdroje: