Karla z Ulice kvůli práci i Jakubovi provětrala šatník a teď vypadá více žensky

Karla z Ulice kvůli práci i Jakubovi provětrala šatník a teď vypadá více žensky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si, jak Karla v Ulici začínala? Byla krátkovlasá a její šatník měl více mužských rysů. Teď, co jí dorostly vlasy, porodila dítě a zapletla se s Jakubem, vypadá více žensky. Dokonce vypadá tak dobře, že Gábině pózuje jako modelka.

Karla z Ulice prokoukla

Už dříve měla Karla jiskru. Krátké vlasy jí však ubíraly na ženskosti. Doma na mateřské se proto rozhodla, že si vlasy nechá dorůst a udělala dobře. Teď, co malý Kustík povyrostl, o sebe začala Karla více dbát. Hlavním impulsem však pro ni byl Jakub. Právě v souvislosti s ním mohli diváci vidět Karlu více nalíčenou i lépe oblečenou. Karle to sluší, to bezesporu.

Její šatník tvoří hlavně šaty, které krásně podtrhují její štíhlou postavu. Její jiskry si všimla také Gábina, která pro své modely sháněla modelku. Karlu oslovila a vzniklo z toho pravidelné focení. Právě na něm se Karla zamilovala do šatů, které však byly mimo její cenovou relaci. Ty šaty jí po pár schůzkách koupil Jakub, aby ji přesvědčil o jeho nehynoucí vášni k ní. Jenže teď se pod oběma začíná propadat led. Bruno o nich ví a Karle nezbude nic jiného, než z toho vycouvat.

Jaroslav Blažek, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Karla patří mezi nejlépe oblékané postavy v Ulici

Karla (herečka Markéta Stehlíková) patří mezi nejlépe oblékané postavy v Ulici. Teď se ale bude muset rozhodnout, zda se bude hezky oblékat a líčit pro svého manžela a děti nebo bude i nadále riskovat své rodinné štěstí a opakovaně končit v posteli s Jakubem. Obě varianty totiž udržet nejde.

Šaty od Jakuba si však dle všeho bude moci nechat i po tom, co se s ním přestane scházet. Už jednou to Jakub naznačil. Avšak bude je chtít Karla nosit, když budou bolestnou připomínkou na Jakubovo okouzlení? To se dozvíme v příštích dílech Ulice.

Někteří diváci nám jistě dají za pravdu, že šaty by měla Karla vrátit Gábině a peníze z nich věnovat třeba na charitu. Právě tento okamžik je totiž pro ni poslední příležitostí, jak ze všeho vycouvat s minimální újmou. Umíte si představit, co vše by následovalo, kdyby na Karlu nevěra praskla?

Ztracená důvěra se jen těžko získává zpět. Ona by tím ohrozila nejen vztah s Márou, nýbrž i s jeho mámou. I ta má však na nevěře byť jen minimální podíl. Zaprvé proto, že Jakubem byla sama okouzlena natolik, že Karlu ke spolupráci s ním přesvědčila. Zadruhé Karle hlídá děti tak často, že ta má pak hromadu času jen tak někde poletovat.

Zdroj článku:
  • autorský text