Ulice: Budou spolu Jarka s Blankou vycházet v roce 2023?

Ulice: Budou spolu Jarka s Blankou vycházet v roce 2023?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přece jen má Blanka nějakou sebereflexi, a tak se nakonec rozhodla, že vztahy se svou potenciální snachou uhladí, jak se dá. I tak je to pořád ještě křeč a diváky nemůže nenapadnout otázka, jak to mezi nimi bude v roce 2023?

Sotva se vyhrabala z alkoholového opojení, už svým dětem kecá do života 

Blanka má za sebou několik drsných životních zkušeností – nevěru Luďka a pak následný rozvod s ním, strach, že přijde o děti, propadnutí alkoholu a pak i znásilnění svým bývalým manželem. To je přece dost důvodů k tomu, aby svůj nový život vedla s pokorou a s respektem k ostatním. Co se však jejích dětí týče, nedá si říct. Prakticky soustavně jim kecá do života.

U Adama jí vadí Jarka, u Kristýny zase její nepravidelná docházka do školy. A to ještě neví, že Kristýna už našla své já a rozhodla se se školou nadobro skončit. To bude v rodině zase dusno. Není divu, že Evžen čím dál tím častěji utíká na statek a Adam, ten se doma objevuje jen sporadicky. Blanka by si ale měla uvědomit, že ačkoliv je podporuje, jsou její děti prakticky dospělé, a tedy si mohou dělat, co budou chtít. 

Mámino kecání do života může brát Adam tak trochu jako zradu. Vždyť to byli právě on s Kristýnou, kteří ji v jejích nejtěžších chvílích podrželi nejvíce. Proč jí tedy tolik vadí, když začal randit s její dentální hygieničkou?

Blanka má před sebou další životní výzvu 

Na druhou stranu musíme na Blančinu obranu uvést, že si přece jen mohl Adam vybírat holku někde jinde. Sbalit přímo sestřičku z její ordinace... To se zkrátka nedělá. Minimálně ji tím vystavil velkému trapnu. O čem si s ní má teď jako povídat? Zvlášť Blanka dbala na to, aby svůj profesní život nemíchala s tím osobním. To se jí ale v případě Jarky nedaří. Možná je tolik proti Jarce i kvůli tomu, že Jarka prokoukla její slabiny. Byla to právě ona, která jí nedovolila ordinovat, když do práce přišla namol opilá. Že by se teď Blanka před Jarkou styděla?

Blanka se odhodlá k odvážnému kroku – chce si usmířit Adama i Jarku, Zdroj: TV Nova

Ať je to jakkoliv, jestli nechce ztratit syna, bude tento vztah muset nějak ustát. Ani o sestřičku nechce a nemůže přijít, a tak jí nezbývalo nic jiného, než Jarku téměř na kolenou žádat o to, aby si svou výpověď rozmyslela. Teď má Jarka Blanku trošku v hrsti. Ale bylo potřeba na ni zatlačit, aby se probrala. Naštěstí pro Jarku a Adama teď Blanka bude muset svou pozornost zaměřit na znovu stávkující Kristýnu. Je to už poněkolikáté za krátkou dobu, co bude muset Kristýnu srovnávat do latě. Kristýna už ví, že nechce studovat, ale co bude dál dělat? V tom se teprve nejspíš ještě hledá. 

Zdroj článku:
  • Autorský text