Rekordmani Ulice –⁠ kteří herci hrají od začátku a kteří se objevili jen v pár dílech?

Rekordmani Ulice –⁠ kteří herci hrají od začátku a kteří se objevili jen v pár dílech?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chybí vám někteří vaší oblíbenci ze seriálu Ulice? Herci se v seriálech mění, někteří zůstávají celé roky, jiní odchází po pár měsících či letech. Ne jinak tomu je v našem seriálu Ulice. Nyní se podíváme na herce, kteří si získali přízeň diváků ale již nejsou součástí.

Sára Sandeva

Sáru můžeme znát z Ulice jako Skyler, Frantovu přítelkyni a matku jeho dítěte. Vztah Franty se Skyler byl ze začátku jedna velká romantika. Vztah na dálku s cizinkou vypadal tak trochu jako pohádka, Franta a Skyler se často navštěvovali a přemýšleli, jak si se životem poradit, aby mohli žít spolu.

Nakonec se jim podařilo mít spolu dítě, ale to nedopadlo zrovna dobře. Skyler se rozhodla se synem odjet zpátky do Holandska a následně se začala věnovat své kariéře u filmové produkce. 

Ondřej Brzobohatý

Velké jméno v českém showbusinessu, známý herec, moderátor a bavič. Marek Stránský, tak ho můžeme znát ze seriálu Ulice. S manželkou Digi měli pěkný vztah, část dokonce spolu žili v Anglii, kde se jim narodila holčička. Mladý herec se však po přestávce již nechtěl do seriálové Ulice vracet, a tak se scénáristé rozhodli ho nechat zemřít. Marek zemřel náhle po zákeřné nemoci, po akutní formě leukemie. Jeho nemoc byla rychlá.

Ondřej Gregor Brzobohatý, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vašek Matějovský

Vaška budeme znát jako Mikiho Seidla. Miki byl takový typický bohém, který si ze života moc nedělal. V seriálu začal už jako dítě a s lety navíc přišly i problémy. Nejdříve se vykašlal na maturitu, začal brát drogy, pít alkohol. Kolem jeho postavy se točila spousta skandálů.

Dostal se rovněž do románku s Adrianou Peškovou. Společně s Adrianou dokonce experimentovali s drogami, avšak Adriana je pořádné číslo, a tak ji musel Miki dost často tahat z průserů.

Zdroje článku: