Diskuze

Překoná Venom 2 v tržbách první film, který vydělal 850 milionů dolarů?

Nejlepší filmy se v kinech objevují vždy na podzim a v zimě, kdy se očekává velká návštěvnost. 14. října tak přichází letošní nejočekávanější sci-fi film od Marvela VENOM 2: CARNAGE PŘICHÁZÍ, který představuje pokračování jedné z nejlepších a nejkomplexnějších komiksových postav.
Zpět na celý článek

Nejlepší filmy se v kinech objevují vždy na podzim a v zimě, kdy se očekává velká návštěvnost. 14. října tak přichází letošní nejočekávanější sci-fi film od Marvela VENOM 2: CARNAGE PŘICHÁZÍ, který představuje pokračování jedné z nejlepších a nejkomplexnějších komiksových postav.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Dámy, pozor! V Ulici se budete potkávat s božským zpěvákem Pavlem Calltou. A koho si zahraje?
30.05.2021

Dámy, pozor! V Ulici se budete potkávat s božským zpěvákem Pavlem Calltou. A koho si zahraje?

Srdce nejedné fanynky jistě zaplesá při zjištění, že se v jejím oblíbeném seriálu bude objevovat, kromě dalších známých oblíbených hrdinů, i její...

Seriál Ulice: Co dnes dělají představitelé rodiny Jordánových?
27.09.2021

Seriál Ulice: Co dnes dělají představitelé rodiny Jordánových?

Nekonečný seriál Ulice můžeme vídat na obrazovkách televize Nova již od roku 2005. Již 16 let sledujeme osudy herců, s nimiž se scénář bezpochyby...

Eva Decastelo ze Slunečné vám upeče dort na zakázku
18.10.2021

Eva Decastelo ze Slunečné vám upeče dort na zakázku

Evu Decastelo můžete pravidelně ve Slunečné potkávat jako ambiciózní cukrářku Zuzanu Dolejšovou. Hraní v seriálu si užívá nejen díky své roli,...

Seriálový Tomáš Jordán z Ulice, herec Petr Vacek: Proč mu jeho syn řekl, že už nechce být Čech?
26.04.2021

Seriálový Tomáš Jordán z Ulice, herec Petr Vacek: Proč mu jeho syn řekl, že už nechce být Čech?

V seriálu Ulice je Tomáš Jordán otcem dvou dospělých dětí. Ve skutečnosti má jeho představitel, Petr Vacek, čtyři ratolesti různých věkových...

Marika Šoposká neztvárňuje lékařku jen v Ordinaci v růžové zahradě 2
26.02.2021

Marika Šoposká neztvárňuje lékařku jen v Ordinaci v růžové zahradě 2

Před časem se k velkému potěšení diváků do Ordinace v růžové zahradě 2 vrátila herečka Marika Šoposká, představitelka lékařky Brigity “Bibi”...

Seriál Ulice: Kterápak uloví Prokopa. Usměvavá žačka, nebo ambiciózní ředitelka?
23.03.2021

Seriál Ulice: Kterápak uloví Prokopa. Usměvavá žačka, nebo ambiciózní ředitelka?

Od té doby, co profesorka Irena Landová usedla na ředitelské křeslo, stala se z ní ambiciózní dáma plná nových podnětů a nápadů. Posledním z jejích...

Měl rozjetou slibnou hereckou kariéru, pak ale pracovně odbočil úplně jinam: Co dnes dělá Benji Gregory ze seriálu Alf
09.04.2021

Měl rozjetou slibnou hereckou kariéru, pak ale pracovně odbočil úplně jinam: Co dnes dělá Benji Gregory ze seriálu Alf

Benjamin Gregory Hertzberg, jenž se narodil 1978, je známý spíše pod zkráceným jménem Benji Gregory. V dětství měl našlápnutou skvělou hereckou...

Hollywoodská klišé pod palbou. Jaká je kritika diváků na tento nový film?
01.12.2021

Hollywoodská klišé pod palbou. Jaká je kritika diváků na tento nový film?

29. září 2021 vyšel na streamovací službě Netflix další film. Jedná se o téměř hodinovou americkou komedii, kde se režie ujal Alice Mathias, s...

Seriál Ulice: Co si myslí herec Vojtěch Hrabák o postavě vyšinutého Dana
14.03.2021

Seriál Ulice: Co si myslí herec Vojtěch Hrabák o postavě vyšinutého Dana

Setkání s ním zanechává v seriálových postavách Ulice rozporuplné pocity. Na jednu stranu je obětavý, pracovitý a nápomocný, ale na tu druhou je s...

Diskutujte

Nejnovější diskutované