Nová televizní soutěž Na lovu: Diváci si užijí kombinaci zábavy, vědomostí a velkého napětí

Nová televizní soutěž Na lovu: Diváci si užijí kombinaci zábavy, vědomostí a velkého napětí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vědomosti a zábava. To v sobě ukrývá nová soutěž Na lovu, kterou pro diváky chystá televize Nova. V každém z nás se aspoň špetka soutěživosti vyskytuje, ti odvážnější se mohli přihlásit již od března.

Jedná se o českou verzi britského pořadu The Chase. Právě ve Velké Británii sklízí velký úspěch, sledovanost se pohybuje mezi čtyřmi a pěti miliony diváků.

Proti sobě soutěží Lovec a tým soutěžících, který je složený z lidí, kteří se dosud nikdy neviděli. Musí spolupracovat, správně odpovídat na otázky a porazit tak Lovce. Tím bývá jeden z nejbystřejších kvízových mozků Česka.

Kromě České republiky licenci zakoupilo mnoho dalších státu po celém světě, například v Německu, Chorvatsku, Finsku, Spojených státech, Srbsku, Španělsku nebo Izraeli.

„Máme velkou radost, že se soutěž The Chase, která zaznamenala fenomenální úspěch po celém světě, objeví v České republice právě na obrazovkách TV Nova. Přináší kombinaci zábavy, vědomostí a velkého napětí,“ říká Silvia Majeská, ředitelka programu TV Nova.

Vědomostní soutěž mohou diváci sledovat od 16. srpna každý všední den v 17:30.

 

Zdroje: