Diskuze

Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj: Děsí ji, že když bude lenošit, zastaví se svět

Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj: Děsí ji, že když bude lenošit, zastaví se svět
Naše psychika je velmi zrádná věc. A i když nám napovídá, že to, co děláme, je správné, protože nás to těší a jsme spokojení – tak už vzápětí nám zasadí tvrdou ránu a našeptává nám, že bychom vlastně měli dělat něco úplně jiného, protože se to od nás tak nějak očekává. Své o tom ví i Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj.
Zpět na celý článek

Naše psychika je velmi zrádná věc. A i když nám napovídá, že to, co děláme, je správné, protože nás to těší a jsme spokojení – tak už vzápětí nám zasadí tvrdou ránu a našeptává nám, že bychom vlastně měli dělat něco úplně jiného, protože se to od nás tak nějak očekává. Své o tom ví i Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkami? – 3. část
20.01.2022

Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkami? – 3. část

Být těhotnou herečkou může být vcelku problém. Zejména pokud vaše postava v seriálu není těhotná ani náhodou. Pokud si myslíte, že je těhotenství...

Netflixová ukázka oblíbeného španělského seriálu nám nejen ukáže, co nás čeká, ale i kdy
17.03.2022

Netflixová ukázka oblíbeného španělského seriálu nám nejen ukáže, co nás čeká, ale i kdy

„Elita“ je vedle seriálu „Papírový dům“ jedním z nejpopulárnějších hitů španělského trhu na Netflixu. Nyní byl vydán první teaser pro 5. řadu,...

Martin Hofmann z Ulice oslaví 31. března své narozeniny
31.03.2022

Martin Hofmann z Ulice oslaví 31. března své narozeniny

Dvě čtyřky v čísle svého věku najde herec Martin Hofmann, kterému 31. března bude 44 let. Do padesátky to má sice daleko, ale i tak může být herec...

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Přiznání nepříjemných pravd
13.05.2022

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Přiznání nepříjemných pravd

Šíma dostal pětku z fyziky a je před propadnutím. Zdráhá se to říct mámě a netuší, že ona před ním také skrývá nepříjemnou zprávu. Budou k sobě...

Tvoje tvář má známý hlas: Václav Kopta
22.02.2022

Tvoje tvář má známý hlas: Václav Kopta

Diváci netrpělivě vyhlíží začátek nové řady Tvoje tvář má známý hlas, který je už určen na 27. 2 2022. Pořadatelé postupně odkrývali nové soutěžící...

Je Vojta Rokl ze seriálu Zoo nevděčný syn? Anebo má skutečně důvod se tolik zlobit?
20.05.2022

Je Vojta Rokl ze seriálu Zoo nevděčný syn? Anebo má skutečně důvod se tolik zlobit?

Co si prožil Vojtěch Rokl (Goran Maiello) v pasťáku, že je stále tak zarputile naštvaný na svou matku? A proč může na diváky na první pohled...

Novinka K zemi hleď! s Leonardem DiCapriem je satirickou černou komedií, která by divákům měla otevřít oči
06.01.2022

Novinka K zemi hleď! s Leonardem DiCapriem je satirickou černou komedií, která by divákům měla otevřít oči

Netflix před pár dny vydal dlouho očekávanou novinku K zemi hleď! s Leonardem DiCapriem a Jennifer Lawrence. Nejde však o ledajakou komedii. Film...

Zlatý věk Netflixu: The 50 Best Movies na leden / V. část
19.01.2022

Zlatý věk Netflixu: The 50 Best Movies na leden / V. část

V dnešní nabídce najdete divokou jízdu Roberta Pattinsona, při které si tak intenzivně barvil vlasy, že šel po natáčení dohola a válečný příběh o...

Nečekaná novinka na Netflixu – dokument o hrdinovi divokého západu vás určitě bude zajímat
04.02.2022

Nečekaná novinka na Netflixu – dokument o hrdinovi divokého západu vás určitě bude zajímat

Netflix bez varování a bez jakéhokoliv upozornění vydal dokument od Tarantina o Sergiu Corbuccim, a to „Django a Django“ – dalo by se říct, že se...

Operace finále: Válečný film inspirovaný skutečnou událostí patří na Netflixu k oblíbené klasice
09.03.2022

Operace finále: Válečný film inspirovaný skutečnou událostí patří na Netflixu k oblíbené klasice

Americké historické drama z roku 2018 představuje charismatického Oscara Isaaca (na úvodní fotografii) v roli Petera Malkina, izraelského tajného...

Diskutujte

Nejnovější diskutované