Netflix nenabízí jen kvalitu: Toto je výběr těch nejlepších nejhorších filmů na Netflixu

Netflix nenabízí jen kvalitu: Toto je výběr těch nejlepších nejhorších filmů na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natočit dobrý film není sranda. Je potřeba dobrý scénář, schopný režisér a talentovaní herci. Zdá se, že se tyto komponenty nacházejí především u Netflixu, který dbá na kvalitní produkty. Jenže i tento gigant občas sáhne vedle, což následující filmy dokazují.

Intimní tajemství

Pojďme si rychle probrat děj: Dawn (Jess Weixler) je průměrná středoškolačka. Je mladá, krásná a vyrovnává se se svou sexualitou – je totiž silně věřící, a pro ni je jakýkoliv styk před svatbou přísně zakázaný. Když jí jednoho dne chce znásilnit přítel, dozví se Dawn, že zuby nemá pouze v puse. Má je i… na trochu intimnějším místě. Od té doby začne trestat násilníky a sexuální zločince ostrými kusadly v pochvě.

Na ČSFD má sice aspoň 35 %, ale takový bizár zcela určitě nenajdeme dvakrát.

Štěňata v akci

Někdo by mohl říkat, že „Štěňata v akci“ je film jen pro děti. Ale asi ani dětem se tenhle film nelíbí. Mohli bychom zde diskutovat o tom, zdali psi mají morální myšlení a dokáží vyvinout superschopnosti, ale to by bylo stejně zbytečné, jako se dívat na toto skvostné dílo. Navíc bychom se mohli ptát, jak si nasadili na tu tlapku ten prsten, nebo odkud vzali ty peleríny… ale koho to zajímá.

Pro tento film platí: Zavřít pusu, vypnout mozek a počkat si na titulky.

Hisss

George States (Jeff Doucette) právě zjistil, že mu zbývá jen šest měsíců života kvůli pokročilé rakovině mozku. Rozhodne se najít samce kobry královské v naději, že tím získá zpět svou „životní sílu“ a bude žít věčně (protože prostě proto). Tím ale naštval kobří bohyni Cobru (ano, nedělám si z vás srandu, skutečně tomu tak je). Přestože děj nedává smysl, můžeme se tu aspoň těšit na skvěle strašné CGI-efekty připomínající bollywoodské trháky. Nejdůležitější informace celého filmu je, že titulek snímku se jmenuje „Hisss“, s třemi s. Nejen dvě, tři!

 

Zdroj: