Co přinesl tento týden v Ulici? Danova kočka se ztratila! Stala se obětí únosu?

Co přinesl tento týden v Ulici? Danova kočka se ztratila! Stala se obětí únosu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zážitek jako z kriminálního seriálu si odnesli Sára a Dan poté, co jim vyděrač napsal, že unesl kočku Angie a požaduje výkupné. Eva řekla Milošovi, že ví, že je jejím tajným ctitelem. Gábina zase ukončila vztah s Jirkou.

Mám vaši kočku. Dejte mi deset tisíc a nic se jí nestane

V pondělí se ztratila kočka Angie. Dan se Sárou ji usilovně hledali, ale neměli štěstí. Anička navrhla, aby vyvěsili letáky s finanční odměnou. Dan ochotně nabídl nálezci pět tisíc korun. Jeden z letáků objevil Riči během další ze svých neohlášených návštěv u Sáry. Pochopitelně dostal vypečený nápad.

Rozhodl se předstírat, že zaběhnutou kočku našel, a poslal Danovi zprávu z neznámého čísla, v níž požadoval celých deset tisíc, jinak že mu ji vrátí po kouskách. Dan a Sára byli z takové krutosti otřesení a svěřili se Aničce, Bédovi i Milošovi.

Jejich požadavek, aby vyděrač poslal jako důkaz fotku Angie, mohl Ričimu udělat čáru přes rozpočet.

Napadlo ho ale, že by mohl využít nějakou starou fotku. Chytře si počínal také ohledně předání peněz. Chtěl, aby je Dan přinesl na určené místo a odešel.

Jenže Béda s Milošem se nedali tak snadno oblafnout a vypilovali plán, jak si podat vyděrače. Ten je totiž osobně nezná, a tak nebude čekat, že si na něj počíhají, aby mu udělili lekci. Sára se naneštěstí o jejich strategii svěřila právě Ričimu, když za ní přišel do bistra, aby se naoko omluvil za předchozí chování.

Ve skutečnosti chtěl mít alibi a na místo předání poslal Fógla. Jakmile se dozvěděl o Bédovi a Milošovi, urychleně mu napsal, aby tam nechodil. Pro peníze si tedy nikdo nepřišel, Riči a Fógl utřeli nos a vyděrač se už neozval. Dan je ale nadále nešťastný, protože netuší, co se stalo s Angie.

Dan a Sára, Zdroj: TV Nova

Jedno pozitivum ale Milošova a Bédova akce přece jen měla – Miloš a Eva si konečně vysvětlili to své dopisování po telefonu a vyjádřili si lásku. Miloš si tak může přestat hrát na plukovníka.

Bára přijela do Prahy! Její důvody Vítka rozzuřily

Po dlouhé době, kterou strávila na stáži v Belgii, se Bára Klímová tento týden vrátila do Ulice. Žádné slavobrány se ale nedočkala, když oznámila rodičům, že přerušila stáž i studium fotografie. Focení jí přestalo přinášet potěšení a způsobovalo jí jenom stres.

Vítek to ale odmítl pochopit. Podle něj dcera zahazuje životní šanci. Hodlá jí v tom zabránit stůj co stůj.

Gábina se rozešla s Jirkou, proč si ho drží od těla?

Ačkoli by Jirka rád zůstal Gábině oporou v náročné životní situaci, ona ho od sebe odstrčila. Zkrátka ho nechce do svých problémů s nemocí zatahovat. Jejich rozchod ale majora upřímně trápí. Všimla si toho i Karla, která pak Gábině domlouvala, aby to celé ještě zvážila.

Jirka ji má upřímně rád. Ještě toho večera se za Hermana přimlouval dokonce i Šíma. Sám ho sice nemusí, ale ví, že máma ho má ráda. Určitě jí nechce bránit ve štěstí. Gábina tak sebrala odvahu a zkusila Jirkovi zavolat. On jí ale jen odepsal, že má zrovna práci. Najdou k sobě ti dva ještě cestu?

 

Zdroje:

  • autorský text