Jiří Panzner a Dominika Kadlčková z Ulice slaví dnes narozeniny

Jiří Panzner a Dominika Kadlčková z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Jiří Panzner a modelka Dominika Kadlčková už v Ulici nepůsobí. Svého času v ní ztvárnili zajímavé role. Diváky může zajímat, že je pojí stejný den narozenin. Zatímco herec Jiří Panzner oslaví 22. července čtyřicátiny, modelce Dominice Kadlčkové bude 33 let. Oběma gratulujeme, ale teď už si pojďme připomenout jejich příběh.

Jiří Panzner jako Eddie Rambousek 

Pamatujete si na Eddieho Rambouska z Ulice? Patří k postavám, které v seriálu prošly velmi výraznou proměnou –⁠ například mrcha Ája, která začala sekat dobrotu. Eddie se z povaleče, který pěstoval trávu, holdoval pivu a pěstoval trávu, vypracoval na šikovného realitního makléře.

V Ulici se objevoval už v době, kdy Matěj Jordán končil školu a práci moc nedal. Tak různě přespával doma nebo u kamarádů. Typické pro něj byly rozcuchané vlasy a dlouhý béžový baloňák. Eddie Rambousek žil ze dne na den, práci moc neřešil a bylo mu fajn. Přestože neměl moc velký potenciál, holky se na něj lepily.

Jednu dobu chodil s Markétou (herečka Berenika Kohoutová). Pomáhal jí například v tom, aby zapomněla na Jardu Hejla, do kterého se zamilovala. Později Eddie narazil na Adrianu, která se podobně jako on pohybovala na hraně mezi slušností a průšvihem.

Jenže v tu chvíli se něco stalo a Eddie i Adriana začali sekat latinu. Eddie se přihlásil na makléřské zkoušky, které zdárně absolvoval.

Po boku Adriany mu to slušelo a dá se říct, že Adrianě vztah s ním do jisté doby prospíval. Ani jim se však nevyhnula nevěra. Když totiž Eddie v práci potkal Zoru, jen těžko jí odolal. A protože mu nakonec ani vztah s Adrianou nevyšel, zaujala ho mladá učitelka Magda, se kterou chodil.

Jiří Panzner, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jenže ani ona pro něj nebyla ta pravá. V tu chvíli se starala o svou nemocnou maminku a na vztah neměla moc prostoru. Proto se rozešli. Tím dějová linka Eddieho v Ulici skončila. 

Dominika Kadlčková hrála první verzi Adriany Peškové 

Modelka Dominika Kadlčková už nehraje v Ulici a jako herečka nepůsobí ani nikde jinde. Jak sama médiím popsala, k hraní v Ulici se dostala čistě náhodou a tam také poznala, že herectví není nic pro ni. Aktuálně se věnuje modelingu, který ji naplňuje. V Ulici působila už od samého začátku seriálu.

V té době přidělávala vrásky svému seriálovému dědovi Vlastimilovi Peškovi. Nechtěla se učit, měla problémy s jídlem, byla to komplikovaná holka, čemuž se diváci nemohli divit. Její máma se o ni moc nezajímala, a tak jí v životě chyběla důležitá opora. Po krátké odmlce se její postava do Ulice vrátila, ale už s novou tváří.

Roli po Dominice Kadlčkové převzala herečka Šárka Vaculíková, která pokračovala v Adrianině divoké jízdě životem. I ona podobně jako Eddie Rambousek, Ája nebo Evžen prošla v Ulici výraznou proměnou své osoby. 

Zdroj článku:
  • autorský text