Vzpomínáte na to, co se stalo mezi Adrianou a Robertem?

Vzpomínáte na to, co se stalo mezi Adrianou a Robertem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah Adriany Peškové (Bláhové) s Robertem Bláhou vypadal ze začátku jako takový normální vztah. Dva mladí lidé, úspěšní, Robert pracoval na radnici a Adriana se starala o chod celého domu, který vlastnila. Jejich vztah vypadal zpočátku idylicky. Ovšem jen do té doby, než se začal Robert projevovat.

Ze začátku jako sympaťák

Robert se ze začátku jevil jako velmi profesionální, pracovitý a zodpovědný muž. Později však došlo televizním divákům, že Robert zas až tak čestný nebude.

Panu Bláhovi, kterého hraje Vuk Čelebić, se zachtělo moci a snažil se prosadit na radnici a vytlačit tehdejší starostku Světlanu z její funkce. Nakonec se mu ji podařilo dostat až za mříže.

Robert se ukázal ve špatném světle

Velký a nečekaný zvrat přišel, když měl Robert závažnou autonehodu, na jejíž následky zemřel. Adriana v této době už ale věděla, co je Robert za člověka, a chtěla se s ním rozvést. Později však na svět vypluly další informace o Robertovi, ze kterých se Adriana zhroutila ještě více.

Robert totiž Adrianu celou dobu obelhával a byl jí dokonce nevěrný.

Robert si svým šarmem dokázal získat například sekretářku Denisu, se kterou udržoval milenecký poměr na půdě radnice. Zamilovala se do něj i Vendula Maříková. Dokonce podváděl Adrianu s krásnou a sympatickou Ájou. 

Nakonec se vše tomuhle lichotníkovi vymstilo

Robert Bláha se choval jako typický had, rád intrikařil, podváděl, byl nevěrný, zmanipuloval Adrianu do sňatku, do prodeje nemovitosti. Není tedy divu, že si tato postava nezískala moc velký obdiv u televizních fanoušků a tak trochu si lidé vymodlili odchod této postavy.

Po tragické smrti Roberta Bláhy se Adriana, kterou hraje Šárka Vaculíková, oklepala, ale ani tak její účinkování v oblíbeném televizním seriálu netrvalo dlouho, protože nakonec odcestovala do zahraničí.

 

Zdroj: