Dnes v Ulici: Kristýna znovu randí a začíná to být vážné

Dnes v Ulici: Kristýna znovu randí a začíná to být vážné
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někdy se ukáže, že vše zlé je nakonec k něčemu dobré. Přesně to může říct Kristýna, která zažívá velmi romantické období. Už na Valentýna byla s novinářem Daliborem Tomáškem na schůzce. Teď nastal čas jejich vztah opět o kousek posunout.

Kristýna může opět naplno studovat

Svou ambicióznost musela Kristýna u Denise skrývat. Milovala ho, a proto se od něj nechtěla příliš odlišovat. Jeho divoký styl života, kde jedna párty střídala druhou, jí však úplně nevyhovoval. Přesto se kvůli němu vzdala téměř všeho. Denisovi se nelíbilo, že by se Kristýna měla upoutávat na jednom místě. Vadila mu její touha studovat. Nebylo mu po chuti její nasazení pro obor adiktologie. Denis zkrátka není Dalibor a je dobře, že Kristýnu poslal k vodě. Borek, jak Kristýna Daliborovi říká, je novinář a má pro ni slabost. Stejně jako Kristýna pro něj. A to se ti dva potkali jen za účelem toho, aby spolu vytvořili článek. Ten měl upozornit na nekalé praktiky Julie. A zatímco Julie je pryč, její odkaz přetrval. Kristýně možná přinesl vztah, na který čekala. Před Daliborem nebude muset své knihy skrývat. Naopak se může učit u něj. Pozvání k němu domů už ostatně dostala.

Blance se nelíbí, že bude Kristýna spát u Tomáška

Blanka, která se už nechce dál vracet do své minulosti, konkrétně do alkoholové fáze, má o Kristýnu obavy. Diváci si vůbec mohli všimnout, že místo, aby zapátrala ve svém nitru, má Blanka poslední dobou nutkání plést se jiným do života. Její touha řešit životy ostatních málem Evžena stála jeho dlouholetou střízlivost. Teď má zas pro změnu obavu o svou již dospělou Kristýnu. Tak dlouho jí přála normální život, ale teď, když je to tady, se bojí. Své pocity řeší s Veronikou, která ji dokáže podpořit. A to nejen duševně. Společně s Patrikem prý přemýšleli nad tím, že podpoří Blančin a Evženův byznys půjčkou. To se tak někdo má, že může dotovat své kamarády! Pamatujete, že ještě nedávno chtěla Veronika po Gábině zvýšit plat? Nejspíš proto, aby pak mohla půjčovat svým kamarádům.

Jenže co když vztah s Borkem Kristýně nevyjde?

Ačkoliv by diváci ocenili, kdyby Blanka přestala řešit lidi kolem sebe, v jednom má pravdu. Co když vztah Kristýně nevyjde? Není to příliš brzy po tom, co se dala dohromady? K tomu lze snad říct jen to, že žádný vztah není napořád. Blanka nemůže Kristýnu pořád chránit jako květinku ve skleníku. Pro Kristýnu je to jednoduše další zátěžová zkouška. Nezbývá než doufat, že to Dalibor myslí s Kristýnou vážně. Jenže co když je jen objektem jeho podrobnějšího zkoumání Julie? Co když je Kristýna jeho dalším projektem na článek? Co když ji zklame? Je trošku nebezpečné, že Kristýna je stejně naivní jako Blanka. Věří v lásku až za hrob. Pokud podlehne a něco se nepovede, bude to pro Kristýnu hodně špatné. Ještě, že rozšiřuje své záchytné body. Oporou jí pak může být práce a stejně tak i studium.

Zdroj článku:
  • Autorský text