Survivor Česko & Slovensko 2024: Pokud nepatříte mezi teenegery, moc kmen celebrit neoceníte. Zachraňuje to Koktová a Jirešová

Survivor Česko & Slovensko 2024: Pokud nepatříte mezi teenegery, moc kmen celebrit neoceníte. Zachraňuje to Koktová a Jirešová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Právě jména těchto dvou žen už jsou nějakou dobu prozrazena, takže si z dalších odtajněných „VIP“ soutěžících asi na zadek nesednete. Tedy pokud netrávíte volný čas sledováním influencerů, modelín a MMA sportu. Ve hře je 2,5 milionu Kč a snad se dočkáme trošku většího pletichaření než v předešlém ročníku.

Oblíbená reality show Survivor Česko & Slovensko bude na Voyo pravidelně v úterý a ve středu, poprvé 27. února. O týden později vždy na TV Nova. Šikovní kameramani nám ukážou z ostrova zase jen to pěkné, takže kdo si nevzpomíná, jak soutěžící popisovali, že v tzv. džungli se brodili v odpadcích, stejně jako při přechodu z kmene na místo, kde se odehrávají soutěže, může žít v iluzi, že až na ten hlad, mají všichni hezkou dovolenou v krásném prostředí Dominikánské republiky.

Moderátorem bude opět Ondřej Novotný, který má v plánu se divákům ozývat i prostřednictvím sociálních sítí.

Na nový ročník se moc těším, protože mám dojem, že s každou další sezonou se posouvá i kvalita hráčů. Takže pokud se v minulé sezoně poměr skutečně kvalitních hráčů blížil polovině, tak věřím, že v té aktuální už jich bude nadpoloviční většina, která bude hrát skutečně naplno, a to mi dělá vždycky radost. Myslím, že to bude pěkný mazec,

říká moderátor Ondřej Novotný.

ORNELLA KOKTOVÁ

Ornella, 31 let, podnikatelka

Ornella původně začínala jako modelka a hosteska. Jak sama říká, proslavila ji láska. Konkrétně románek s o 36 let starším Josefem Koktou, který byl v té době úspěšným podnikatelem a byl ženatý s moderátorkou Gábinou Partyšovou. Dnes jsou Ornella a Josef manželé a mají spolu tři děti. Jak spolu žijí a vychovávají děti, televizní diváci mohli vidět v pořadu Výměna manželek.

Právě díky dobře zdokumentovanému dobrodružství Josefa, který už se nějakou chvíli chlubí na sociálních sítích, jak se stará sám o děti, bylo jméno Ornely v Survivoru téměř jisté.

Přestože ji ostatní soutěžící mohou podceňovat, je rozhodnutá předvést svou tvrdou stránku a odolnost. Na těžké podmínky je připravená a nedělá si z nich hlavu. Zná dobře hru a jde do ní s jasně stanoveným plánem. Chce ukázat svým dětem, že jejich máma je lvice, která se dokáže vypořádat s kdejakou výzvou.

Ornela Koktová
Ornela Koktová | Zdroj: TV Nova

SAMUEL KRIŠTOFIČ

Pirát, 34 let, bojovník MMA

Bojovníkovi Samuelu Krištofičovi ve světě MMA sportu prý přezdívají „Pirát“. Na konci minulého roku se v Oktagonu blýsknul skalpem Karlose „Terminátora“ Vémoly, kterého nemilosrdně knockoutoval už v prvním kole. To určitě v médiích zaznamenali i ti, kdo tento sport nesledují.

Samuel má za sebou těžké dětství. Otec byl alkoholik a matka jej a jeho sestru vychovávala sama. Rodina často neměla peníze, ale právě tato zkušenost jej podle jeho vlastních slov neustále posouvá dopředu a pomáhá mu být lepším člověkem i sportovcem. Na ostrově má v plánu hrát hru na padoucha s tváří medvídka. Ostatní soutěžící je připraven si získat především svým humorem. 

Samuel Krištofič
Samuel Krištofič | Zdroj: TV Nova

RACHEL KARNIŽOVÁ

Rachel, 22 let, módní návrhářka

Rachel byla rozhodně nejhlasitějším účastníkem třetího ročníku reality show Love Island Česko & Slovensko, kde se dostala v páru s Claudem až do finále. Jejich vztah jim ale nevydržel a v lednu letošního roku pár oznámil rozchod. Podle ohlasů na sociálních sítích už má Rachel na zádech terč a sympatie zrovna nesklízí. Vlastně tam na ni není žádná pozitivní reakce.

Rachel Karnižová
Rachel Karnižová | Zdroj: TV Nova

MARTIN MIKYSKA

Mikýř, 30 let, komik

Youtubera a komika Martina Mikysku znají lidé na internetu spíše pod pseudonymem Mikýř.  Jeho pořad „Mikýřova úžasná pouť internetem“ kombinuje zpravodajský formát s absurdním humorem. V roce 2021 moderoval hudební Ceny Anděl.

Mikýř je bývalým úspěšným snowboardistou a několikanásobným mistrem České republiky ve slopestyle. Do Survivoru se hlásil už v minulosti. Svou účast v soutěži bere jako výzvu, která se neodmítá a věří, že ve stáří bude vděčný, že si tuto příležitost nenechal ujít. Těší se na sportovní výzvy a s nekomfortem i nepříjemnými situacemi plánuje bojovat humorem. Na ostrově bude nejvíce postrádat svou přítelkyni a jezevčíka.

A právě na Mikýře reagují lidé naprosto odlišně než na Rachel a už teď má svou základnu fanoušků, kteří věří, že ostatním ve hře pořádně zatopí.  

Mikýř
Mikýř | Zdroj: TV Nova

IVANA JIREŠOVÁ

Ivana, 47 let, herečka

Ivana se proslavila rolí v seriálu Ordinace v růžové zahradě, který TV Nova začala vysílat v roce 2005. S malými přestávkamu se v seriálu objevovala po celou dobu a její role barmanky patřila k těm oblíbeným. Kromě seriálu se objevila také ve druhé sérii show Tvoje tvář má známý hlas. Je známa svým nadšením pro jógu a zdravým životním stylem.

V minulosti se objevovala často v bulváru kvůli divokému rozvodu a střídavé péči dcery, která ji komplikovala život. Se svým exmanželem měla vyhrocené vztahy a čelila nepříjemným útokům. Usmířili se krátce před jeho úmrtím.

Herečka věří, že život jí posílá příležitosti, které mají smysl a takto vnímá i svou účast v soutěži. Největší obavy má z toho, jak bude schopna vycházet s ostatními lidmi, protože sama za sebe říká, že nedokáže své emoce skrývat. Největší výzvou je pro ni sociální hra, jelikož je pro ni důležité jednat s lidmi četně a otevřeně. Ví ale, že někdy i lež k Survivoru patří a chce si vyzkoušet, zda to dokáže.

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová | Zdroj: TV Nova

MARTIN PRÁGR

Márty, 29 let, tanečník

Martin začal tančit již v sedmi letech a do povědomí široké veřejnosti se zapsal jako účastník tří ročníků soutěže StarDance. Jeho tanečními partnerkami byly Gabriela Soukalová, Simona Babčáková a Iva Kubelková. V taneční soutěži byla většina pozornosti věnována jeho slavným partnerkám, takže se těší, že konečně zazáří sám. se Survivorem ale přišla jeho chvíle, aby zazářil on sám. Je člověkem, který se nikdy nevzdává a když už se pro něco rozhodne, věnuje maximální úsilí a soustředěnost tomu, aby uspěl. To platí i pro jeho účast v soutěži, kterou bere jako výzvu a hodlá ji využít na 100 %. Kromě tance se do paměti lidí zapsal i benefiční akcí na pomoc Hodonínu po ničivém tornádu.

Martin Prágr
Martin Prágr | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text