VIP Výměna manželek: Těšit se můžete na Ornellu Koktovou a jejího o 36 let staršího manžela

VIP Výměna manželek: Těšit se můžete na Ornellu Koktovou a jejího o 36 let staršího manžela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ornella se netají tím, že by manželovi přála na deset dní do domácnosti nějakou klidnou a postarší ženu, se kterou by si mohl na chvíli vyzkoušet, jaké to je být dědkem. Jeho mladá rodina mu to zatím nedopřeje.

Manželé Koptovi se o svůj život nedělí poprvé. Před pár lety se na obrazovkách objevil pořad Štiky, který diváky uvedl do rodiny, kde Ornella (30) vyrostla. A to bylo tedy hodně zvláštní prostředí.

Neméně zajímavý je i její manžel Josef, pro kterého je to už čtvrté manželství. Ornella nahradila v jeho srdci místo po moderátorce Gábině Partyšové, která se s Josefem nerozvedla v dobrém a ani po deseti letech se vztahy neurovnaly, přestože spolu mají syna. Tomu dokonce změnila příjmení.

Josef byl v minulosti bohatý muž, ale v době, kdy se potkal s mladičkou Ornellou, neměl vůbec nic. Jedno je tak jisté, rozhodně si ho nebrala pro peníze. Jak uvádí Blesk, riskantní investice na americké burze ho připravily o velký majetek.

Po rozvodu v roce 2013 se ocitl doslova na ulici, a přestože vztahu s tak mladou ženou nikdo dlouhou životnost nedával, oni dokázali, že nešlo jen o románek Svou lásku už dokázali třemi dětmi, které musí 66letého Josefa zmáhat. Navíc Ornella je velice aktivní žena a ráda se o svůj rodinný život dělí na sociálních sítích, takže manželovi moc klidu nedopřává.

Ornella s dcerou
Ornella s dcerou | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Výměna manželek zavede Ornellu do rodiny na Příbramsku, kde se bude muset zapojit do rodinného podnikání a pracovat v restauraci. Naopak do její rodiny se dostane kuchařka, která ani netuší, v jaké rodině skončila.

Ornella se bála odloučení, protože s manželem a s dětmi jsou prakticky pořád spolu a nikdy nebyla úplně odstřihnutá na deset dní od zpráv z domova. Během pobytu si ale postěžuje jen na své rodiče, kteří se pořád honí za penězi a o vnoučata se vůbec nezajímají.

S náhradní rodinou se spřátelila a navštěvují se i po výměně.

Zdroje článku: