Měnila by Lucie Polišenská s Julčou ze Slunečné?

Měnila by Lucie Polišenská s Julčou ze Slunečné?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejspíše ano. Julča ve Slunečné se nyní raduje z malého Vašíka, ale Lucie Polišenská v reálném životě zatím na své vlastní děti čeká, ač si je vždy přála. Proč se jí nesplnil její sen být mladou maminkou?

Vystudovaná zdravotní sestřička

Lucie Polišenská nechtěla být vždy herečkou.

Je vystudovaná zdravotní sestřička a chtěla být porodní asistentkou, protože vždy měla moc ráda děti.

Poté ale začala účinkovat v šumperském divadle a herectví se jí zalíbilo. Zkusila tedy přijímací zkoušky na DAMU a přijali ji, takže kariéra porodní asistentky šla nakonec stranou. Svou přihlášku na DAMU si musel obhajovat, okolí jí to vymlouvalo vzhledem k její nadváze. Bylo jí řečeno, že nemá šanci uspět mezi hubenými uchazečkami.

Ještě během studií opustila Vinohradské divadlo, protože měla pocit, že jí vedení nevěřilo, že by zvládla větší roli. Po odchodu z divadla nějakou dobu strávila v archivu televize Prima, než se na ni usmálo štěstí a mohla hostovat v Národním divadle. Nyní je zde již pravidelně obsazovanou herečkou.

A co její nadváha, kvůli které jí okolí nevěřilo? Ta se dle jejích slov nakonec stala její výhodou, protože mladých a hubených hereček je hodně a ona představuje jiný typ, který režiséři do svých filmů také potřebují. 

Vysněné miminko

Lucie Polišenská vždy mluvila o dětech s nadějí, že se již brzy dočká vlastního miminka. Sama v rozhovorech uvádí, že není třeba čekat. Sama by tedy miminko chtěla hned. Partnera herečka již několik let má, jen prý nechce být v viděn v médiích. Tak kde je problém? Okolí Lucie Polišenské tvrdí, že problém je věk jejího partnera. Ten je o 9 je let mladší a rád by si ještě nějakou dobu užíval volnosti.

Ohledně jejich vztahu se však všichni mohou spoléhat pouze na spekulace a informace z doslechu, protože sama Lucie o partnerovi vůbec nemluví. Její okolí je z toho rozpačité a neví, jaký jejich vztah vůbec je. Je to však na herečky rozhodnutí, jak bude své soukromí ventilovat na veřejnost, a tak to všichni respektují.

Jak probíhá natáčení s malými dětmi?

Vašík se ve skutečnosti jmenuje Matěj a Oliver. Ano čtete dobře, jsou to dvě miminka a jak Lucie Polišenská uvádí, už je od sebe dokáže rozeznat. Při natáčení se točí s miminkem, které je v dané době více spokojené, a tedy s ním lze natáčení zvládnout. Zároveň musí být miminka dvě, aby se prostřídala.

Lucie uvedla, že nejhorší je, když je třeba miminka rozplakat, protože si to scéna vyžaduje. Tyto scény pak netočí ráda. Ale věří, že miminka to zvládají, protože jde o chvilkové záběry a jejich maminky jsou vždy po ruce. Mimochodem maminky od kluků samozřejmě herečka zná a dle svých slov si s nimi rozumí.

Lucie Polišenská s Ivou Hüttnerovou a Evou Holubovou, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nejvýznamnější role

Kromě zmíněné Slunečné a Národního divadla, jste herečku mohli vidět například ve filmech Kobry a užovky či Bludičky. Co se seriálů týče, vidět ji můžete například v Autobazar Monte Karlo či v novém seriálu Kukačky.

Je vidět, že v pracovním životě se jí daří, tak snad se jí brzy splní sen i v osobním životě, jako Julče.

Zdroje: