Diskuze

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal vašeho otce“ si zahraje hlavní roli Hilary Duffová. Překvapení ale je, že nepůjde o historku Tracy, jak poznala Teda, ale o zcela nový příběh.
Zpět na celý článek

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal vašeho otce“ si zahraje hlavní roli Hilary Duffová. Překvapení ale je, že nepůjde o historku Tracy, jak poznala Teda, ale o zcela nový příběh.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Flashdance: Dobrá zpráva pro milovníky projektů, kde hrají hlavní roli hudba a tanec
31.10.2020

Flashdance: Dobrá zpráva pro milovníky projektů, kde hrají hlavní roli hudba a tanec

Paramount Television Studios zahájilo přípravy pro natáčení seriálu inspirovaného filmem „Flashdance“ z roku 1983, který se stal součástí...

Anatomii života obohatí šílená sestřička z Ordinace v růžové zahradě 2
12.04.2021

Anatomii života obohatí šílená sestřička z Ordinace v růžové zahradě 2

Vystudovala Pražskou konzervatoř. Herectví se věnuje od svých sedmi let. Do uměleckého světa vstoupila jako dětská modelka po tom, co svého otce...

Daly život Rodinným poutům a dalším úspěšným seriálům: Kdo jsou Jitka a Kateřina Bártů?
08.04.2021

Daly život Rodinným poutům a dalším úspěšným seriálům: Kdo jsou Jitka a Kateřina Bártů?

Sesterský tandem Jitka a Kateřina Bártů je v Česku znám především svou prací na seriálech. Které tituly mají tyhle dámy na svědomí a jak to mají...

Kdo je Tobias Menzies, představitel prince Philipa v seriálu Koruna
25.11.2020

Kdo je Tobias Menzies, představitel prince Philipa v seriálu Koruna

Tobias Menzies se role prince Philipa ujal ve třetí sérii, kdy se děj posunul na rok 1964 a roli bude ztvárňovat zatím do děje v devadesátých...

Seriál Anatomie života: Vrchní sestra Helena byla obviněna ze smrti jejího manžela
27.03.2021

Seriál Anatomie života: Vrchní sestra Helena byla obviněna ze smrti jejího manžela

Helena Javorská je vrchní sestrou na urgetním příjmu a poslední dva roky neprožívala úplně šťastné období. Nekonečně dlouhou dobu čekala, až se...

Jak se má Dakota Johnson aneb sen mnoha mužů
30.10.2020

Jak se má Dakota Johnson aneb sen mnoha mužů

Tato americká zpěvačka a modelka se dostala do podvědomí českých diváků za hlavní roli v trilogii Padesát odstínů. Na svém kontě však nemá pouze...

Střípky: Oprášený scénář dal vzniknout novému kriminálnímu thrilleru s nevyzpytatelným sériovým vrahem
10.03.2021

Střípky: Oprášený scénář dal vzniknout novému kriminálnímu thrilleru s nevyzpytatelným sériovým vrahem

Film je natočený podle scénáře, který ležel v šuplíku 30 let. Herec Denzel Washington ho měl v rukou někdy dávno a moc se mu líbil. Když si na něj...

Boj s vážnou nemocí, příběhy pacientů a zdravotníků – takhle nám nemoc Covid-19 popisuje dokumentární film Česko-19
18.01.2021

Boj s vážnou nemocí, příběhy pacientů a zdravotníků – takhle nám nemoc Covid-19 popisuje dokumentární film Česko-19

Nemoc, která ovlivnila život každého z nás. Každý s ní má jinou zkušenost. Někdo se s ní potkal osobně, někdo si poslechl zkušenosti svých blízkých...

Daniela Kolářová: Nejoblíbenější filmová role, houbaření s Tomášem Holým a filmové partnerství s Jaromírem Hanzlíkem
12.04.2021

Daniela Kolářová: Nejoblíbenější filmová role, houbaření s Tomášem Holým a filmové partnerství s Jaromírem Hanzlíkem

Daniela Kolářová je i v 74 letech aktivní herečkou a důchodový odpočinek neplánuje. Přestože jejím středobodem života je divadlo, nezahálí ani v...

Kůže, kterou nosím, je film, který se nespokojí s průměrem
17.03.2021

Kůže, kterou nosím, je film, který se nespokojí s průměrem

Kůže, kterou nosím je španělský dramatický film z roku 2011, který režíroval Pedro Almodóvar. Slavný režisér si k němu i napsal sám scénář a do...

Diskutujte

Nejnovější diskutované