Diskuze

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal vašeho otce“ si zahraje hlavní roli Hilary Duffová. Překvapení ale je, že nepůjde o historku Tracy, jak poznala Teda, ale o zcela nový příběh.
Zpět na celý článek

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal vašeho otce“ si zahraje hlavní roli Hilary Duffová. Překvapení ale je, že nepůjde o historku Tracy, jak poznala Teda, ale o zcela nový příběh.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ohlédnutí za žhavými i žertovnými scénami svůdného tance a striptýzu v hereckém podání
03.03.2021

Ohlédnutí za žhavými i žertovnými scénami svůdného tance a striptýzu v hereckém podání

Z komerčního hlediska se film, kde se svlékne známá osobnost, velice úspěšně prodává. A zdaleka nemusí jít o nahotu. Pojďme zavzpomínat na Kim...

Ryan Gosling odmítl hrát v Padesáti odstínech šedi
22.01.2021

Ryan Gosling odmítl hrát v Padesáti odstínech šedi

Tento charismatický kanadský herec už jako pubertální jinoch věděl, čím chce být. Jeho sen stát se hercem mu vyšel. Není divu, když disponuje...

Filmy s nejlepšími soundtracky. Které filmové písničky vás zvednou ze židle
05.01.2021

Filmy s nejlepšími soundtracky. Které filmové písničky vás zvednou ze židle

Hudba ve filmech hraje velkou roli a často by to bez ní ani nešlo. Dokáže spolehlivě dodat emoce k jakékoliv situaci, a ještě rychleji vás vtáhnout...

Podívejte se, kteří herci ztvárnili Spider-Mana. Který z nich byl ten nejlepší?
26.03.2021

Podívejte se, kteří herci ztvárnili Spider-Mana. Který z nich byl ten nejlepší?

Známý pavoučí hrdina se na filmových plátnech objevuje už řadu let. Mezitím se v roli Petera Parkera vystřídali už 3 talentovaní herci. Proč se...

Víte, kdo si jako první zahrál slavného Jasona Voorheese? Ari Lehman je talentovaným hercem i hudebníkem
06.04.2021

Víte, kdo si jako první zahrál slavného Jasona Voorheese? Ari Lehman je talentovaným hercem i hudebníkem

Jméno Ari Lehman vám možná nic neřekne. Kultovní hororovou sérii Pátek třináctého však znají všichni milovníci tohoto žánru. Takže pokud jste...

Geniální představitel vrchního inspektora Charlese Dreyfuse a sok Vinnetoua Herbert Lom pocházel z Čech a měl 3 manželky
10.03.2021

Geniální představitel vrchního inspektora Charlese Dreyfuse a sok Vinnetoua Herbert Lom pocházel z Čech a měl 3 manželky

Teprve válka a pronásledování židů udělala z nadějného začínajícího herce židovského původu Angličana. Kombinace šlechtického původu a židovské...

Vlk z Wall Street: Jak se skutečný Danny Porush vyhnul placení odškodného a který herec při natáčení přišel o zuby
18.04.2021

Vlk z Wall Street: Jak se skutečný Danny Porush vyhnul placení odškodného a který herec při natáčení přišel o zuby

Předlohou k filmu se stala autobiografie Jordana Belforta, který v 90. letech působil jako burzovní makléř na Wall Street. Příběh popisuje dobu,...

Teri Hatcher: Od začátku Zoufalých manželek uběhlo již 16 let. Díky botoxu herečku však přibývající roky netrápí
13.12.2020

Teri Hatcher: Od začátku Zoufalých manželek uběhlo již 16 let. Díky botoxu herečku však přibývající roky netrápí

Herečka Teri Hatcher se proslavila hlavně díky roli v seriálu Zoufalé manželky. Letos už oslavila 56. narozeniny. Namísto stárnutí, ale v...

2020: Temný rok pro fanoušky Bruce Willise
26.12.2020

2020: Temný rok pro fanoušky Bruce Willise

V následujících řádcích se ohlédneme za rokem 2020 herce Bruce Willise a představíme si jeho filmové počiny. Jedná se o filmy Hard kill; Dlouhá noc...

Úspěšné filmové role, kterých se ujali náhradníci poté, co je odmítli herci, kteří byli pro roli první volbou
14.04.2021

Úspěšné filmové role, kterých se ujali náhradníci poté, co je odmítli herci, kteří byli pro roli první volbou

Občas se stane, že herci odmítnou roli. Někdy se jím nelíbí scénář nebo režisér, jindy se jim překrývá natáčení a dají přednost jinému projektu....

Diskutujte

Nejnovější diskutované