Ulice: Jakub se chová jako bezcharakterní svůdník a drží Karlu v šachu. Brunovi zase nezbývá nic jiného než mlčet

Ulice: Jakub se chová jako bezcharakterní svůdník a drží Karlu v šachu. Brunovi zase nezbývá nic jiného než mlčet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bruno viděl Karlu se Štěpánkem. Ráno ve 4243. dílu ji navštíví, aby si s ní promluvil a má dvojsmyslné poznámky ještě v Kryštofově přítomnosti. Karle zatrne, ale Kryštof naštěstí nic netuší, a tak s klidnou hlavou odchází s Vojtou pryč. A Karlu čeká vysvětlování.

Karle se do rozhovoru s Brunem samozřejmě nechce, ale její bratr čeká vysvětlení. Karla se cítí ukřivděná a naštvaná, že jí její bratr zasahuje do soukromého života. Nakonec seBruno objasnění nedočká, a protože nejlepší obrana je útok, Karla mu vmete do obličeje, že on je ten poslední, kdo může moralizovat. Podaří se jí tak mít výčitky i kvůli jejímu chování k bratrovi. Rozhodne se zavolat Jakubovi a požádá ho, aby se s ní sešel. Přizná mu, že je spolu Bruno viděl. Jak Jakub zareaguje? Určitě ne jako člověk mající výčitky svědomí. 

Alice si dobírá Bedřicha a jejich antikoncepční selhání. Na druhou stranu ho však ujišťuje, že si vezme pilulku proti nechtěnému těhotenství. Oddaluje to však, protože před sebou mají večerní akci v podobě Aniččiných narozenin a nechce, aby jí bylo zle. Večer si ji taky nevezme, protože je opilá, a tak to s Bedřichem odloží na ráno. Oběma však hlavou letí možnost, že by si Alice prášek vzít nemusela. 

Štěpánek si jako obvykle zajde do Coolny, aby tu pracoval. Tentokrát se však nedočká žádné obsluhy, natož vlídné. Bruno má na něj takový vztek, že mu nechce přinést ani pití. Jakub na něj luskne a to ho vytočí do běla. Upozorní Štěpánka, aby dal ruce pryč od jeho rodiny a Karly. Štěpánek se mu vysměje a Bruno ho vyhodí. Pan scénárista má však hroší kůži a klidně se večer znovu v Coolně sejde s Kryštofem na pivo před Brunovým zrakem. Ten vyletí z Coolny jako namydlený blesk a jde za Karlou. Bude se snažit Karlu přimět, ať poměr se Štěpánkem vyřeší, nebo zničí celou rodinu. 

 

Zdroj:

  • autorský text