Největší proutníci mezi českými herci

Největší proutníci mezi českými herci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jsou slavní, mají charisma, mají peníze – to už je jenom krůček k tomu, aby měli také hodně žen. A právě toho spousta českých mužských celebrit „zneužívá“. Kdo z nich měl ve své posteli největší návštěvní zónu?

Daniel Hůlka (53)

Tento náš český zpěvák okouzlil velkou řádku žen, a to dokonce i zpěvačku Šárku Vaňkovou. S tou měl věkový rozdíl celých 20 let – ale ani jednomu to nevadilo. Nicméně, jak se ukázalo, Daniel není stavěný na dlouhodobé vztahy, takže ani tento románek dlouho nevydržel. I když jednou se i oženil, a to s Libuškou Vojtkovou. Mezi jeho další slavné „oběti“ patří Vendula Svobodová či Monika Absolonová či zesnulá Iveta Bartošová. Bohužel musíme uznat, že své charisma zpěvák už definitivně ztratil, teď je z něj šedivý chlap, kterému chybí pár zubů – a na ulici bychom se za ním už asi neohlídly.

Jiří Langmajer (55)

Pokud se zeptáte aktuálních padesátnic, kdo byl jejich idolem, když byly mladší, určitě vám většina řekne právě toto jméno. Jiří Langmajer balil ženy na svůj nevinný kukuč – a samozřejmě také známé příjmení. Není tedy divu, že se v jeho posteli prostřídaly slavné dámy jako například Ivanka Jirešová (se kterou tvořil seriálový pár v Ordinaci), Petra Faltýnová, která s ním podváděla svého manžela Simona Štekla, nebo současná žena Adéla Gondíková, s níž pro změnu on zase podváděl svou tehdy ještě manželku Kamilu. No jo, vojín Kouba se nezdá!

Filip Renč (56)

Tento charismatický režisér uhranul obrovské množství žen, dam i dívek svým pronikavým pohledem. Sám Renč přiznal, že měl spoustu žen, protože se mu prostě hezké ženy líbí, na čemž samozřejmě není nic špatného. A co má společného s Danielem Hůlkou? Přeci „muzikantskou Lidušku“ Šárku Vaňkovou, která se přízní ke starším mužům rozhodně netají. Jeho dalšími osudovými ženami byly například Jarmila Tabačková, Lucie Šipošová či zprávařka Kristina Kloubková.

Který z těchto proutníků by zamotal hlavu i vám?

Zdroj: