Ilona Lišková ze seriálu Zoo jako kouzelná babička

Ilona Lišková ze seriálu Zoo jako kouzelná babička
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak velkou roli sehraje Ilona Lišková ve sbližování Viky a Petra? A jaká esa má v rukávu? Ilonka Lišková (Ludmila Molínová) je v seriálu Zoo jako taková kouzelná babička z pohádky Byl jednou jeden král.

Hodná, milá paní, která se nebojí pomoci lásce i za cenu nějakého toho klamu. U pana soudce Petra Kříže (Robert Urban) pracuje mnoho let jako hospodyně a velmi si oblíbila celou rodinu. A tak není divu, že by pro ně chtěla to nejlepší. Je to zkušená a bystrá žena a brzy prokoukla, co je Petrova přítelkyně Markéta zač. A řekněme, že o ní nemá zrovna dobré mínění.

 Robert Urban jako soudce Petr Kříž, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jinak tomu bylo ve chvíli, když se poznala s novou chůvou Viktorií Janečkovou (Eva Burešová), tu si Ilona hned velmi oblíbila. A tak se stala pro Viky takovou dobrou vílou. Nebo spíše kmotřičkou? Tak jako tak se Ilona snaží Viky pomoci ke štěstí. A my všichni víme, že jejím štěstím by bylo sblížit se s Petrem.

Do pohádkového konce typu žili spolu šťastně až do smrti má vztah Viky a Petra ještě daleko, ale nepochybně jim k němu Ilona pomůže. Ostatně už doposud se jí nejednou podařilo tyto dva sblížit. Viky může být ráda, že má za zády takového silného spojence. Jako hospodyně má totiž Ilonka skvělý přehled o věcech, které se v domácnosti dějí. A navíc má u pana soudce velké zastání.

Když trávíte s někým většinu svého času, jistě ho dobře poznáte a máte pak i možnost jeho život trochu ovlivnit. Ilona je moudrá a mazaná a drobnými náznaky a ponouknutími se jí daří budovat mezi Petrem a Viky pevnější vztah. Zároveň si ale udržuje odstup, aby soudce nenabyl dojmu, že by se mu snad chtěla plést do života. Role pohádkové babičky jí jde zkrátka skvěle. Tak jí držíme palce, ať se jí podaří vyzrát nad zlem a pomoci lásce, stejně jako je to v pohádkách. 

Zdroje článku: