Nedělní večer s romantikou – stanice Nova nabízí českou romantickou komedii LOVEní

Nedělní večer s romantikou – stanice Nova nabízí českou romantickou komedii LOVEní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film z roku 2019 od režiséra Karla Janáka. V hlavních rolích můžete sledovat skvělé herce a herečky – Ester Geislerovou, Jakuba Prachaře, Martina Písaříka, Evu Kramerovou a Ondřeje Malého. O čem film je a na co se můžou diváci těšit?

Najde Eliška lásku na seznamce?

Pětatřicetiletá zahradnice Eliška prožije šok, když jí přímo od oltáře uteče ženich. Nedokáže se s tím nějak vyrovnat. Navíc do svatby investovala všechny své našetřené peníze, takže ani nemá kde bydlet.

Její smutnou situaci se snaží vyřešit její maminka, která Elišku nastěhuje ke svému novému příteli, u kterého ale bydlí i jeho syn Richard – tak trošku podivín. Táhne mu na čtyřicet, nemá rodinu a na střeše domu chová včely. Trošku divné, nemyslíte?

Ze svých nových spolubydlících je nešťastná a chce situaci nějak řešit. Nejlepší nápad, co se jí honí hlavou, je najít si nového přítele. V této honbě na přítele jí pomáhá její kamarádka, která ji přihlásí na internetovou seznamku.

Jedno rande, druhé, třetí. Randění naslepo. Neví, kdo přijde a neví, co čekat. Najde mezi těmito schůzkami novou lásku? To se dozvíte v neděli od 20:00 na Nově.