Co si myslí o Darině Márové herečka Mahulena Bočanová

Co si myslí o Darině Márové herečka Mahulena Bočanová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtyřiapadesátiletá herecká veteránka sice v seriálu Ordinace v růžové zahradě moc prostoru nedostává, dokáže ho ale využít na maximum. Sebevědomá Darina je v seriálové kamenické nemocnici autoritou a každý ví, že není dobré si ji znepřátelit.

Jak sama herečka říká, role Dariny ji pořád baví, protože se jí líbí hrát „potvory“, které ale v jádru nejsou úplně špatné, jen svou příjemnou stránku osobnosti umí před okolní světem dobře ukrývat. Role, kterou v seriálu má, jí navíc umožňuje velice často improvizovat, a tak si trefné poznámky, kterými trápí osazenstvo kamenické nemocnice, často vymýšlí až při natáčení.

Sama o své postavě tvrdí, že přestože je na svého bývalého manžela řádně jedovatá, kdyby bylo třeba, určitě by ho v těžkých chvílích podržela. Přece jen za sebou mají dlouhé (seriálové) manželství a také syna, takže je její odtažité a nepřátelské chování jen hra.

Bočanová se seriálovou kolegyní Jirešovou, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Mahulena prakticky vyrostla před kamerou a určitě si jí vybavíte třeba jako vesnickou holčičku v seriálu Chalupáři. Její život ale nebyl vždy jen o úspěchu a musela se vyrovnat s postižením své dcery, na kterou nakonec zůstala sama. Na rozdíl od celé řady herců si Mahulena nestěžovala na zavřená divadla a volný čas trávila s dcerou a také v kuchyni, což se na ní trochu podepsalo. Stejně jako je ráznou šéfovou v kamenické nemocnici, pustila se s vervou do hubnutí. Neoslňuje už sice postavičkou, kterou si před časem vytančila ve StarDance, ale i tak jako Darina Márová vypadá dobře.

Není to poprvé, co perlí v seriálu jako neoblíbená, přesto oceňovaná herečka. Její role Miládky v seriálu Vyprávěj je nezapomenutelná a kdyby se udělovaly ceny za nejhorší charakter seriálové postavy, tak by její Miládka určitě byla velkou favoritkou.

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek