Top 3 animované filmy z Netflix produkce, které pobaví děti i dospělé. Už jste je viděli?

Top 3 animované filmy z Netflix produkce, které pobaví děti i dospělé. Už jste je viděli?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix v poslední době přichází s velkou dávkou animovaných filmů, které si opravdu zaslouží vaši pozornost. Ať už jsou veselé, vtipné, smutné nebo dramatické, animáky vám dokáží vždy zvednout náladu. Podívejte se, které patří mezi ty nejlepší a udělejte si s nimi hezkou chvilku třeba hned teď.

Klaus - 88 %

Tento neobvyklý vánoční příběh popisuje začátky Santy Clause a jeho nečekané přátelství s mladým pošťákem. Film v sobě má kromě nenahraditelné vánoční atmosféry, také zajímavou zápletku a vtipné scény. Bavit se zkrátka budete od začátku do konce. Příběh je navíc vyprávěn ze srdce a dokáže opravdu dojmout úplně každého. Krásná je i ručně malovaná animace, kterou tvůrci dolaďovali několik let. Film byl oceněn cenou BAFTA a nominován na Oscara i Academy Awards.

Není proto divu, že se tento nápaditý a srdečný příběh o Santu Klausovi stává novou vánoční klasikou, kterou nic nepřekoná.

Rodina na baterky - 79 %

V tomto vtipném a nápaditém animáku sledujeme příběh bláznivé rodiny Mitchellových. V poslední době mají problémy ve vztazích, hlavně s jejich dcerou Katie, která si připadá jako, že nikam nezapadá, a to ani do vlastní rodiny. Je ale talentovaná a dostane se na vysokou školu svých snů, kde doufá, že ji ostatní konečně budou chápat. Plány na odlet jí ale překazí táta Rick se svým šíleným nápadem jet na rodinný výlet. I tyto plány se jim však brzy změní, protože se všude po světě najednou zblázní elektronická zařízení a je právě na Mitchellových, aby s pomocí dvou porouchaných robotů zachránili svět.

Jde o bláznivou, ale zábavnou rodinnou komedii, která se týká i toho, jak moc jsou naše životy ovlivňovány moderními technologiemi a jak by se nám to mohlo v budoucnu vymstít. Film má v sobě tak trochu od každého žánru, takže nadchne a pobaví jak děti, tak dospělé.

Kouzelný drak - 78 %

Tentokrát se s tímto animákem přeneseme do Číny, která je plná přání a kouzel. Příběh vypráví o teenagerovi Dinovi, který je odhodlaný se znovu potkat se svou kamarádkou z dětství, kterou neviděl už deset let. V tom mu pomůže kouzelný drak, který umí plnit přání a ukáže mu, že možností k tomu má hned nespočet.

Tato zábavná a dobrodružná komedie má co nabídnout a bude vás bavit od začátku do konce. Příběhem se tak trochu podobá Aladdinovi, ale čínské prostředí, zajímavá zápletka a postavy vás dokáží překvapit a naprosto uchvátit. Na hezkou a zábavnou noc s dětmi je film jako dělaný.

Na Netflixu mimo jiné najdete také několik kvalitních animáků, které jsou určeny spíše pro dospělé a teenagery. Za zhlédnutí z nich rozhodně stojí krátký film Mám vás ráda, ať se stane cokoli, kolekce tří dramatických anime filmů Šikioriori nebo dojemné francouzské drama Kde je moje tělo?.

Zdroj:

  • autorský text