Howard z Teorie velkého třesku a jeho perverzní humor, který nikdy neomrzí

Howard z Teorie velkého třesku a jeho perverzní humor, který nikdy neomrzí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Teorie velkého třesku je beze sporu jeden z nejoblíbenějších sitcomů všech dob. Každá postava je skvěle propracovaná do posledních detailů. Připomeňme si postavu Howarda a jeho sklon k trochu perverzním hláškám. 

Howard je jednou ze sedmi hlavních postav velmi úspěšného sitcomu Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory). Na začátku seriálu poznáváme Howarda Wolowitze jako mladého muže, leteckého inženýra, který žije se svou židovskou matkou. Na matku je velmi fixovaný, stejně jako matka na něj. Jako jediný ze skupinu kamarádů nemá titul doktor, ale inženýr. Jeho kamarádi Rajesh, Leonard, a především Sheldon si z něj kvůli tomu velmi často utahují.  

Howard sice nevlastní titul doktor, ale na druhou stranu je nejvíce odvážný, co se týče svádění holek. Těch pokusů, jak svést ženu, vidíme z jeho strany v seriálu opravdu velké množství. Některé jeho techniky balení žen jsou poněkud zvrhlé a pro mnoho žen možná taky trochu odporné. Jediná žena, u které po nějaké době uspěje, je Bernadette. Tu si také vezme a budou mít spolu dvě děti. Cestu si k sobě ale hledali poměrně dlouhou dobu a nebýt Leonarda a Penny, pravděpodobně by se nikdy ani nepoznali.  

Proč ale u ostatních žen neměl úspěch? Howard má velmi zvláštní smysl pro humor. Jeho perverzní humor odradil opravdu neskutečné množství žen, ale diváci jeho sexuální narážky a občas i oplzlé řečičky jednoduše milovali a milují stále i při několikátých reprízách. O jeho zvláštních snahách sbalit ženu svědčí také tato jeho hláška:

„V otázkách zákona o sexuálním obtěžování jsem tak trochu expert samouk.“

Před svou ženou Bernadette kromě jiných žen sváděl také Penny, společnou kamarádku, která nakonec skončí s Leonardem. Penny ale Howardovy perverzní hlášky a pokusy rozhodně nenalákaly, a naopak je považuje celou dobu za poměrně nechutné. Howardovi to dává každopádně patřičně najevo. Ze všech mužských postav má sice k Howardovi asi nejdál, ale přesto ho má svým způsobem ráda.  

Nakonec, jak bylo již zmíněno, vše dobře dopadá a Howard najde své štěstí v Bernadette. Jeho předchozí působení na ženy můžeme na závěr shrnout jednou jeho větou:

Láska není žádnej sprint, ale spíš maraton. Vytrvalostní závod, kterej končí, teprve když ti dívka padne do náruče. Nebo když tě postříká pepřákem.

Zdroj článku:
  • Autorský text