Ryan Reynolds si sype popel na hlavu kvůli svatbě na bývalé otrokářské plantáži. Podpořil iniciativu pro afroameričany

Ryan Reynolds si sype popel na hlavu kvůli svatbě na bývalé otrokářské plantáži. Podpořil iniciativu pro afroameričany
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slavný herec Ryan Reynolds a jeho herecká kolegyně Blake Lively se před osmi lety brali na sídle Boone Hall ve státu Jižní Karolína. Nyní se za svou svatbu herecký pár omluvil. Konala se totiž na bývalé otrokářské plantáži.

„Nedá se s tím smířit.“

Ryan Reynolds v rozhovoru pro magazín Fast Company uvedl, že je mu líto, že se před osmi lety se svou manželkou vzali na místě, které bylo nyní označeno jako bývalá otrokářská plantáž. „Bude nám to pořád líto. Nedá se s tím smířit. Tehdy jsme viděli pouze místo pro svatební obřad na Pinterestu. Až pak jsme zjistili, že to bylo místo postavené na místě obrovské tragédie. Před několika lety jsme se znovu vzali doma, ale stud funguje různě,“ sypal si slavný herec popel na hlavu.

„Obrovský přešlap jako tento může způsobit, že to buď vypustíte z hlavy, nebo se donutíte k akci,“ uvedl dále v rozhovoru. „Přehodnocení a náročné celoživotní sociální podmiňování je práce, která nikdy nekončí,“ uzavřel Reynolds své stanovisko nejen k místě jeho svatebního obřadu.

Podpořili iniciativu

Slavný herec a jeho manželka, herečka Blake Lively, se po smrti George Floyda přidali k řadě světově známých osobností a podpořili iniciativu na podporu boje proti rasismu - Black Lives Matter. Právě pro asociaci na podporu občanů s afroamerickými kořeny věnovali na 200 tisíc dolarů. Současně také v prohlášení uvedli, že se snaží neustále se vzdělávat, aby lépe dokázali pomoci lidem diskriminovaným a utiskovaným kvůli jejich rase.

Ryan Reynolds byl v dlouholetém vztahu se zpěvačkou Alanis Morisette, se kterou se však rozešel ještě před tím, než stihli naplánovat svatbu. Poté se stal manželem hollywoodské herecké hvězdy a sexbomby Scarlet Johansson. S tou byl ženatý mezi lety 2008 až 2012. Právě po rozvodu s ní vstoupil do svazku se svou současnou manželkou, Blake Lively. Mají spolu tři potomky – James (5), Inez (3) a Betty nedávno oslavila rok.