Pojďte si společně s námi připomenout 5 TOP momentů, kdy nás Petr Kříž v ZOO překvapil

Pojďte si společně s námi připomenout 5 TOP momentů, kdy nás Petr Kříž v ZOO překvapil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr Kříž ze seriálu ZOO je poměrně předvídatelná postava. Jede v nalinkovaných kolejích a od svého běžného chování se běžně nevychyluje. Práce, poklidný vztah, starostlivost o děti. Ale i tak se v seriálu objevily momenty, kdy nás Petr doslova šokoval tím, jak se zachoval, a někteří mu možná doma u televize i zatleskali.

A začneme od konce!

5

Petr se rozhodl, že hodí práci za hlavu a vezme své dvě děti na výlet do lesa. Zde se ubytují v krásné přírodě na starší chatě. Na výlet s sebou vezmou i Viky a mezi ní a Petrem dojde k prvním romantickým momentům, které divákům neunikly. Ty bohužel úplně zazdila Petrova přítelkyně Markéta, která přijela Petra kontrolovat. Výlet byl ale příjemným připomenutím, že soudce není jen nudný workoholik, ale i sympatický chlap a skvělý táta.

4

Když se Petr zamiloval do Alex, rozešel se s Markétou, která se ale stále snažila vloudit Petrovi do přízně. Po rozchodu donese Markéta dětem hračky s tím, že už je měla stejně nakoupené. Setká se s paní Liškovou, která jí na rovinu řekne, co si o ní myslí. Markéta začne po paní Liškové řvát, že až se vrátí k Petrovi, tak Ilona uvidí a nechá ji vyhodit. Bohužel vše slyší Petr a Markétu definitivně vyhodí, protože konečně vidí, jaká byla doopravdy. Konečně vidíme, že se Petr dokáže postavit i Markétě, protože si uvědomí, že byla taková celou dobu.

3

Soudci se ozve kamarád Klement, který chce přijít na večeři. Petrovi s přípravou pomáhá Viky a Petr ji pozve, aby zůstala. Klement se zdá jako sympaťák a večer probíhá bez problémů. Když ale Petr na chvíli odejde k dětem, Klement se ukáže jako pěkný sprosťák. Začne Viky dělat návrhy a předpokládá, že má Viky s Petrem milenecký vztah. Když ho Viky odpálkuje, že tak to není a pouze hlídá děti, Klement jí nabízí finanční odměnu za její společnost. Viky je zhnusená a chce odejít. Klement má ale tolik drzosti, že jí sáhne na zadek. V ten moment přichází Petr a bez okolků kamaráda požádá, aby okamžitě odešel. Ten má sice nepříjemné poznámky o vztahu Petra a Viky, ale nakonec odejde. Petr se v této situaci zachoval jako pravý gentleman a Viky se zastal.

2

Láska Lady X a Petra se vyvíjí několik dílů, kdy kolem sebe opatrně našlapují a poznávají se. Jeden večer ale Petr překvapí všechny a možná i sám sebe, když se rozhodne do vztahu s Alex dát vše a přijde za ní do baru, kde ji vášnivě políbí. Alex se nebrání, naopak, a tak v tento moment začne krátký vztah Petra a Alex. Petr tímto krokem mnohé diváky značně překvapí a ukáže, že není jen mužem rozumu, ale dokáže ho ovládnout i láska.

1

Nejvýraznějším momentem, kdy spousta diváků Petrovi možná zatleskala u televizních obrazovek, byl ten, když své snoubence Markétě řekl u oltáře jasné NE. Uvědomil si totiž, že ve skutečnosti Markétu nemiluje a je pouze volbou z rozumu. Petr už ale nechce dál vybírat rozumem –⁠ chce získat srdce Lady X, kterou miluje. Ukázal, že má opravdu charakter a nechce být v manželství s někým, koho skutečně nemiluje.

Souhlasíte s naším výběrem, anebo vás oslovily spíše jiné momenty Petra Kříže? Za nás tyto momenty skvěle ukazují, že Petr není jen nudný patron, ale dokáže se postavit za to, co má opravdu rád.

Zdroje článku: