Další otrapa v ZOO: Vzpomínáte na soudcova kamaráda Klementa?

Další otrapa v ZOO: Vzpomínáte na soudcova kamaráda Klementa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V ZOO se objeví Petrův otravný kamarád Klement a ani tentokrát nebude chybět jeho přidrzlé chování. A protože neudrží svou ručku šmátralku, bude s ním muset Petr rázně zatočit a ukázat, kdo je u něho doma pánem. Povede to ke sblížení Petra s Viky?

Zatímco Viky už konečně došlo, že Petra miluje, a snaží se ho získat, o její přízeň, minimálně na jednu noc, se zase snaží někdo jiný. Když se hospodyni Ilonce udělá nevolno a musí být odvezena záchrankou do nemocnice, má zrovna Petr na večer pozvaného kamaráda Klementa s manželkou, kterého chce pohostit.

Jsou zvyklí se vždy předhánět v tom, kdo připraví lepší pohoštění. Proto si Petr dělá starosti, jak zvládne večer a jestli nemá návštěvu raději odvolat. Toho využije Viky a nabídne se, že by Ilonku zaskočila a večeři připravila. Petrovi se nápad moc líbí a nabídku rád přijme. Večer nejprve probíhá podle představ, Viky připraví výbornou večeři, na které si všichni pochutnají, ale později se večer trochu pokazí kvůli povedenému kamarádovi Klementovi. Když na chvíli Petr zmizí do dětského pokoje, začne Klement dělat Viky nemravné návrhy. 

Svou manželku sice nechal doma pod záminkou, že je nemocná, ale přizná se Viky, že mají krizi a nežijí spolu. Potřeboval by nějakou ženskou společnost na večer, ideálně s full servisem a je za to ochoten i zaplatit. Viky o novou brigádu evidentně nestojí a dle jejího výrazu má chuť mu spíš jednu vrazit.

Když jí pak ještě sáhne i na zadek, v pravou chvíli z pokoje vyjde Petr a Klementa právem vyhodí. Takového kamaráda mu asi nikdo nezávidíme, a protože Klementova drzost nemá hranic, při odchodu okatě dává najevo svou domněnku, že Petr s Viky jsou milenci. My víme, že je to s nimi trochu složitější, ale snad tento vysolárkovaný kamarád alespoň trochu přispěl k tomu, aby se jeho domněnka stala skutečností.

A protože večer ještě není u konce, navrhne Petr Viky, že to víno, které Klement donesl, by si mohli vypít spolu a pokračovat v příjemném večeru. Viky nabídku přijímá a s myšlenkou na své těhotenství pochopitelně dodává, že si dá vína jen trošku.

Má jedinečnou šanci Petra zaujmout i jinak než jen jako chůva a my věříme, že se jí to povede. Takže nakonec ten večer nedopadl zas tak špatně. Jestli se jí povede Petra zaujmout a kdy už to konečně dají spolu dohromady, to uvidíme, ale tvůrci nás jistě ještě budou trošku napínat. A do Petrovy přízně rozhodně není jednoduché se dostat, protože ten nemá v hlavě nikoho jiného než imaginární Alex. A bojovat s někým imaginárním, zejména když ten někdo je sám dotyčný, je dost těžké.

Druhý den popisuje Petr Viky, jak je Alex úžasná a že má v sobě něco, co mu nedá spát. Viky je z toho natolik zaskočená, že řekne Petrovi, že chodí s Markem. Horší nápad ji snad ani nemohl napadnout. No, zamotat si to v lásce tahle krásná tmavovláska tedy rozhodně umí. Petr se teď bude věnovat hledání Alex v Americe, na což si najal svého kamaráda detektiva, tak můžeme být zvědaví, co asi najde. Viky je zamotaná v situaci, která se bude těžko rozmotávat, a my budeme opět s napětím přihlížet a držet palce.

Zdroj článku:
  • Autorský text