Sid ze seriálu ZOO: Unesená a zachráněná

Sid ze seriálu ZOO: Unesená a zachráněná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michaela Pecháčková, která ztvárňuje v oblíbeném seriálu jednu z hlavních postav, nedávno nastínila, co Sid čeká a zmínila se i o tom, jaké je pro ni natáčení v tak netradičním prostředí uprostřed zoologické zahrady.

Michaela doslova uvedla, že si natáčení užívá a nejraději má scény se zvířaty. Doma sice žádného mazlíčka nemá, ale k zvířatům má dobrý vztah.

Jak herečka prozradila, Sid čeká v podzimní sérii únos, který bude mít spojitost s jejím pátráním po člověku ze zoologické zahrady, který je zapletený do nelegálního obchodu se zvířaty.

A samozřejmě se o její záchranu zasadí jeden pohledný mladý muž a konečně se dá dohromady dvojice postav, která k sobě stále nemohla najít cestu. Kdopak by asi tak mohl být ten hrdina?

Michaela už seriál natáčí rok a se svou postavou se zžila. Na Sid se ji líbí, jak je sebevědomá. Mezi nejzajímavější scény řadí natáčení, kdy plavala v akváriu, což je zkušenost, která se každému nenaskytne.

Natáčení není tak náročné, jak by se mohlo zdát, protože většina záběrů vzniká v Praze v ateliéru. Do zoologické zahrady štáb jezdí třeba jednou za měsíc na 3 dny, kdy se všechny scény musí stihnout natočit. Pokud jsou v záběrech zvířata, nechybí poradce, aby vše proběhlo bezpečně a bez problémů.

Adam a Sid, zdroj FTV Prima

Mladá herečka zavzpomínala na casting, na který šla, aniž by věděla, o jakou roli jde. Netušila, že jde o jednu z hlavních rolí a že bude natáčet v tak atraktivním prostředí jako je zoo.

Pro roli musela změnit barvu vlasů ze světle hnědé na blond a je s výsledkem tak spokojená, že chce u světlých vlasů zůstat i po natáčení. Role v populárním seriálu ji otevřela další příležitosti a nově tak začíná hrát i v muzikálu.

Se seriálem už měla zkušenost před ZOO a zahrála si Julii (dceru Beáty Tothové) z nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě. Před kamerou se však pohybuje od pěti let a trémou netrpí. Jako dítě si zahrála například dceru Alžběty Staňkové v Přešlapech nebo husopasku v pohádce Tři bratři od Jana a Zdeňka Svěrákových.

V den, kdy měl seriál ZOO premiéru, oslavila vycházejí hvězda Pecháčková 18. narozeniny. Seriál, kde může krmit slony a chodit k žirafám bere jako úžasnou zkušenost. Není to ale to jediné, na co nezapomene.

V ZOO si prožila i první líbací scénu před kamerou, kdy byl jejím partnerem David Grónský. Ten hraje v seriálu trochu nesympatického Alberta. Sid mu dlouho odolávala, ale nakonec ji přece jen trochu hlavu popletl. V současnosti je však všechno jinak a srdce Sid bije jen pro Adama.

Zdroje článku: