Překonají Sid a Adam všechny trable v ZOO a dočkají se tak konečně svého prvního rande?

Překonají Sid a Adam všechny trable v ZOO a dočkají se tak konečně svého prvního rande?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi Sid a Adamem to již nějakou dobu silně jiskří, můžeme se tedy konečně těšit na jejich první rande? A pokud ano, jak bude tato schůzka probíhat a jak nakonec dopadne? 

Všichni už dobře víme, že to Sid už nějakou dobu táhne k Adamovi. Stejně tak je zřejmé, že ani Adamovi není Sid vůbec lhostejná. Ba naopak, je po dlouhé době první osobou, která se mu dokázala tak silně zarýt pod kůži. Žádná láska ale není zadarmo, a tak i jim se do cesty stále staví různé překážky. 

Adam (Šimon Bilina) Sid na prvním rande určitě překvapí, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Pravda je, že seriál ZOO je jeden z nejsledovanějších a nejspíš by tomu tak nebylo, kdyby bylo všechno příliš jednoduché. Adamovi a Sid se zkrátka nedaří najít k sobě tu správnou cestu. Ať už jim bránily zdánlivé počáteční nesympatie, původní vztah Sid s Albertem anebo velmi vřelé chování Adama ke své kamarádce a bývalé vojenské parťačce Aleně. A dalo by se vyjmenovat mnohem více situací, které zrovna dvakrát nepomohly k rozkvětu mladé počínající lásky mezi Sid a Adamem. Co všechno je ještě čeká, než se budou moci vydat na své první rande? Doufejme, že už toho nebude příliš.

Většina z nás se totiž nepochybně na toto rande velmi těší, a přestože se dají komplikace očekávat, doufáme, že už nebudeme muset čekat moc dlouho. Jenže co se bude dít, až ta chvíle konečně nastane? Kam Adam Sid pozve a co pro ně naplánuje? Adam totiž není zrovna dvakrát zběhlý v randění a vypadá to, že to ani není ten typ, co vás pozve do luxusní restaurace, jak je asi Sid od jiných nápadníků zvyklá. Můžeme se tedy nejspíše těšit na nějaké zábavnější a aktivnější rande.

Bude Sid na něco takového připravená? A co se stane, až dojde na vzájemnou komunikaci? Nastane mezi nimi trapná chvíle ticha, anebo se naopak prolomí první bariéry a oba dva zjistí, jak moc si ve skutečnosti rozumí? My samozřejmě doufáme v tu lepší variantu a věříme, že si spolu s nimi budeme moci prožít krásu prvního rande! 

Zdroj článku:
  • Autorský text