Seriálový kvíz pro fanoušky českých seriálů

Seriálový kvíz pro fanoušky českých seriálů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na obrazovkách jsme v několika posledních letech mohli vidět opravdu velké množství seriálů z pera českých autorů. Považujete se za znalce českých seriálů? Otestujte své znalosti.

Milovníků seriálů je v České republice opravdu mnoho. Někteří lidé preferují zahraniční seriály a telenovely, které nám nabízí jiný styl humoru a zábavy, nebo naopak pořádnou dávku adrenalinu. Velké procento lidí ale dokáže ocenit seriály, které vzešly z pera českých autorů.

Seriály mají v České republice již mnohaletou tradici. Velmi oblíbené jsou seriály z kriminalistického prostředí. Z těch starších můžeme zajisté jmenovat například Hříšní lidé města Pražského. Z novějších seriálů si srdce diváků získali Specialisté. Stejně oblíbeným tématem je prostředí nemocnice. Co třeba Nemocnice na kraji města a Ordinace v Růžové zahradě? Diváci ale milují také seriály, které mapují životy obyčejných lidí.

Považujete se také za opravdové milovníky českých seriálů? Myslíte si, že je všechny znáte naprosto dokonale? Otestujte si své znalosti v následujícím kvízu. Tento kvíz se nezaměřuje pouze na nové seriály, které můžete vídat na obrazovkách každý týden, ale prověří také Vaše znalosti seriálů, které byly v minulosti velmi oblíbené a dnes je již na obrazovkách vídáme jen zřídka.

Pojďte si své znalosti prověřit. Některé otázky pro Vás budou zajisté hračka. Jiné ale mohou pořádně potrápit Vaši paměť.

Gratulujeme. Pokud jste dočetli až sem, prošli jste celý náš seriálový kvíz. Nyní se můžete podívat na správné odpovědi. Jak se Vám dařilo? Pokud Vám některé otázky daly pořádně zabrat, nezoufejte – pusťte si tyto seriály znova. Byla to pro Vás hračka? Blahopřejeme, jste opravdový milovník seriálů!

Zdroj článku:
  • Autorský text