Drbárna ze ZOO: Tamara prchá zpět do ZOO, dvojčata podvodně získají kšeft a místní Colombo už ničemu nerozumí

Drbárna ze ZOO: Tamara prchá zpět do ZOO, dvojčata podvodně získají kšeft a místní Colombo už ničemu nerozumí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Další otravné ráno Sid s Adamem opět v posteli řeší Mártyho. Adam je ještě stále dotčený z toho, že mu Sid lže. Nějak mu nedochází, že v tom pokračuje, když mu tvrdí, že proti Mártymu nic nemá.

Márty to rozhodně Sid neusnadňuje, protože s Alicí už plánuje veselku a trvá na předmanželské smlouvě. Tak bere Sid vítr z plachet a ona nemůže namítat, že si chce její matku vzít jen pro peníze. Jenže kdyby to Márty myslel se smlouvou vážně, nedávalo by to smysl. Nejspíš tedy předpokládá, že naivní a zamilovaná Alice udělá drobné gesto a předmanželskou smlouvu nakonec nesepíše. Do tažení proti sňatkovému podvodníkovi už vytáhla i Uhlířová, která našla jeho fotku na seznamce. Jenže mu není vidět do obličeje a Sid s Julií usoudí, že to nemusí být on. Jenže je, jak se později Sid dozví. A zase už má pochybnosti a netuší, co dělat.

Tamara bez zvířat dlouho nevydržela

Tamara nastupuje do práce na akademické půdě, ale už první den je ze své šéfové rozčarovaná a zjistí, že práce v kanceláři není nic pro ni. Další den už se objímá s Anežkou a uchází se o své staré místo. Přestože v ZOO nebude mít takový příjem, práce se zvířaty jí dává větší smysl.

Hubáčková zbohatne na prodeji hnoje

Z uklízečky Hubáčkové se stává zručná obchodnice s hnojem a jde jí to lépe než Brázdovi. Ten si však aktivní ženy začíná všímat i jinak. Když se mu v restauraci naskytne příležitost, snaží se ji políbit. Je z toho trapná chvilka a útěk Hubáčkové. Pro Lubora však není nic ztraceno, jen musí zjistit, proč je Petra tak odtažitá, a to navzdory tomu, že vysílá jasné signály.

Dvojčata mají nový kšeft

Blíží se výběrové řízení na provoz stánků. Dominika si je jistá, že má kšeft v kapse, a sebevědomě začíná na Alberta tlačit, aby začal hledat i další možnosti, jak by se na ZOO mohla přiživit. Nakonec nemá přece na výběr, pokud nechce, aby se Kristýna dozvěděla o jejich malém milostném dobrodružství. Albert ji nechává žít v omylu.

Anežka a Tamara
Anežka a Tamara | Zdroj: FTV Prima

Dvojčata se však od Nely ze stánku dozvídají, že její šéf dal větší finanční nabídku, a tak musí vymyslet způsob, jak svou přihlášku do výběrového řízení vylepšit. Lubor je ale neoblomný a nedovolí jim žádné úpravy.

Holky tak vymyslí plán, jak novou nabídku dostat do hry. Tereza se schová večer na záchodcích a číhá na příležitost. Potom už je na Ilonce, aby dokázala na chvíli zabavit uklízející Hubáčkovou a Tereza mohla vyměnit novou nabídku za tu původní.

Při vyhlašování vítězů se vzteklá Dominika neudržela a začala Albertovi opět vyhrožovat. Jenže ten se jí vysmál. Klidně může Kristýně to velké tajemství prozradit!

Dominice se v poslední době nic nedaří. Kamil má navíc plán, jak se nevlastní sestry zbavit. Má vzdálený přístup do jejího počítače. Charlie mu sice dal košem a na spolupráci mu nekývl, ale Kamil věří, že s Dominičiným poskokem to zvládnou i bez něj.

Zdroje článku: