Drbárna ze ZOO: Tamara je povolána zpět do školy, Kristýna posílá vzkaz z Afriky a Sid už se ani nesnaží práci předstírat

Drbárna ze ZOO: Tamara je povolána zpět do školy, Kristýna posílá vzkaz z Afriky a Sid už se ani nesnaží práci předstírat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam je stále v ráži a nemůže Sid odpustit, že mu lhala. Nebylo to sice poprvé, ale jak je v tom i pověst jeho idola Mártyho, tak mu to bude chvíli trvat, než to stráví. Dokud byla v práci Eliška, Sid alespoň občas předstírala, že něco dělá. To je však pryč.

Chudinky žirafy

Teď už si i odchází z práce, jak se jí to hodí, a dokonce už svou „pracovitostí“ nakazila i Julii. Ta už v práci i pospává na stole. Žirafy tak asi moc péče nedostávají. Když jim neuklidí kluci od Elišky, které Anežka nutí pracovat, tak mají asi smůlu. Je však s podivem, že si toho ještě nikdo nevšiml.

Sid na kamerách odhalila Mártyho, jak připravoval obrazovku počítače pro Adama, ale stále to podle ní není dostatečný důkaz o tom, že je Márty někdo jiný než ten starostlivý chlapík, který pečuje o Alici. Nepřesvědčila by tím ani Adama, že něco s jeho kamarádem není v pořádku.

Alice si za dcerou došla, ale jen proto, aby Sid domluvila. Zlatíčko Márty je přece ideální muž a ona už ho zná tak dobře, že se Sid nepodaří je rozdělit! Celou dobu není jasné, proč s tím Sid nejde za babičkou. Ta přece vždy dokázala zatahat za nitky a zjistit, co potřebovala. Možná by probrala zamilovanou Alici.

Tamara se má vrátit do školy

To je pro mladou studentku veteriny sice dobrá zpráva, ale Anežka nedávno přišla o Petru a teď na všechno zůstane sama. Oslovila sice své kolegyně, které mají soukromou praxi, ty se jí však vysmály. Mají se dobře a rozhodně by si v ZOO nepolepšily. Nakonec bude muset Albert vyhlásit výběrové řízená a Anežka má strach, že místo dostane někdo, kdo se jinak neumí uživit.

Zdroj: FTV Prima

Albert nedostal ani šanci se Kristýně omluvit

Nevěrník jí sice neustále volá a posílá zprávy, ale žádná reakce z Afriky nepřišla. Tedy až do jednoho okamžiku, kdy se na Albertově displeji objeví jméno Kristýna. Telefonát byl však zklamáním. Ani nešlo o Kristýnu, ale o její spolupracovnici, která měla jen vyřídit, aby jí už nevolal. Musí si vše promyslet a potom se ozve sama.

Albert má však větší starosti

Kolem nového pronajímatele stánků je veselo. Lubor Albertovi poradil, ať zatím nechává Dominiku v omylu, že má výběrové řízení jisté. Dominika už si shání lidi. Jenomže i vychloubačný starosta se pochlubil manželce, že má pro ni ohromný dárek a zařídil jí provozování všech stánků v ZOO. A o stánky se také uchází dvojčata. Holky zaslechly, že je jednou z kandidátek Dominika, a dostaly chuť se jí pomstít.

Nejvíce zazářil Filip

Viky už pomalu začala pracovat na zakázce pro výrobce čokoládových tyčinek. Konečně získala tak dobrý kšeft, že si může vydělat tolik peněz, co má běžně vyděláno za půl roku. Jenže Filip si uvědomil, že jde o stejnou čokoládovnu, se kterou odmítla spolupracovat ZOO kvůli používání palmového oleje.  A očekával, že stejně radikální bude i Viky. Ta po chvíli váhání svůj nejlepší kšeft odmítla. Podle Filipa by si zkazila pověst, kdyby této dobře prosperující firmě vyrobila trička!

Zdroje článku: